13 / 05 / 2024

Crystal kart

Crystal kart

Yapı Kredi’nin bedavaya seyahat ettiren kartları adios ve adios Premium, Çeşme, Bodrum ve Kalem Adası’ndaki anlaşmalı otel ile restoranlarda indirim fırsatı sunuyor

10 soruda Turkuaz Kart!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren Turkuaz Kart Yönetmeliği ile süresiz ikamet için gerekli olan Turkuaz Kartın detayları belli oldu. İşte 10 soruda Turkuaz Kart..

Turkuaz Kart nedir?

Yabancılara süresiz ikamet hakkı tanıyan Turkuaz Kart Yönetmeliği bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Peki, Turkuaz Kart nedir? Nasıl alınır? Kimler alabilir?

Turkuaz Kart nasıl alınır?

Turkuaz Kart Yönetmeliği'nin Resmi Gazete'de yayımlanması ile süresiz ikametgah izninin detayları belli oldu. Peki, bu hakkı veren Turkuaz Kart nasıl alınır? Turkuaz Kart nereden alınır?

Turkuaz Kart Yönetmeliği 2017!

Turkuaz Kart Yönetmeliği, bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Yönetmelik ile Turkuaz Kart sahipleri, süresiz ikamet iznini alabilecek..

Turkuaz Kart alan yabancıya süresiz ikamet hakkı!

Başvurusu bakanlıkça uygun görülen yabancılara "Turkuaz Kart" verilmesine ilişkin yönetmelik Resmi Gazete'de yer aldı. Kart verilecek kişiye süresiz çalışma ve ikamet hakkı veriyor ve askerlikten muaf tutuluyor.

Kiranızı kredi kartıyla ve taksitle ödemek artık mümkün!

Kiracıların, kredi kartı veya banka kartlarını kullanarak tek çekim ya da taksitli seçeneklerle kira, depozito ve ilk kira gibi masraflarını ödemeyi mümkün kılan Türkiye'nin ilk kira ödeme-takip platformu e-kira.net, PayU'nun güvenli ödeme altyapısıyla yayında.

Boğaz yasası yeniden çıkartılmalı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi'nde konuştu. Erdoğan, Boğaz yasasının yeniden ele alınması, çıkartılması gerektiğini söyledi.

Yabancıya vatandaşlık hakkı, Turkuaz Kart ile tamamlanacak!

Türkiye’ye 2 milyon dolar yatırım yapan veya 1 milyon dolarlık ev alana, başka bir şart aranmaksızın vatandaşlık verilmesinin yolu açıldı. Yürürlüğe giren bu adımın tamamlayıcısı olarak önümüzdeki günlerde de nitelikli işgücü için turkuaz kart düzenlemesi yürürlüğe girecek.

Crystal Lagoons denizi olmayan şehirlere deniz götürecek!

Çölde bile yapay denizler inşa eden Crystal Lagoons, Türkiye’ye adım attı. Hedefinde konut ve resort otel projeleri olan Crystal Lagoons, denizi olmayan şehirlere de ‘deniz götürmeyi’ planlıyor. Şu ana kadar 40 projeye teklif sunuldu

Crystal Internatıonal Constructıon Uluslararası İnşaatçılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Crystal Internatıonal Constructıon Uluslararası İnşaatçılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Jehad Almahımıd imzasıyla kuruldu.

Crystal Lagoons projelerin satış hızını yüzde 70 artırıyor!

Crystal Lagoons, gayrimenkul projelerinin satış hızlarını yüzde 70 oranında artırmanın yanı sıra projelerin satış fiyatlarını da yükseltiyor.

Maldivlerin beyaz kumsalları Crystal Lagoons ile konut projelerine geliyor!

Kullandığı ileri teknolojiyle dünyanın herhangi bir lokasyonunda kristal berraklığındaki yapay denizlerin çok düşük maliyetler ile inşa edilip işletilmesini sağlayan Crystal Lagoons, Türkiye'de hem konut sahiplerine hem de proje geliştiricilerine eşsiz fırsatlar sunuyor.

TÜSODER'den kredi ve kredi kartı düzenlemesine karşı uyarı!

Tüketici Sorunları Derneği (TÜSODER) Genel Başkanı Rıdvan Yıldız, yürürlüğe giren kredi ve kredi kartı düzenlemesi ile tüketici kredilerinde artan vadede maliyetin arttığına dikkati çekerek, vatandaşların yeni düzenlemeyi doğru yorumlaması gerektiğini vurguladı.

Crystal kart Haberi

Crystal kart

Yapı Kredi’nin bedavaya seyahat ettiren kartları adios ve adios Premium, Türkiye'nin en güzel tatil beldelerindeki seçkin beach, otel ve restoranlarda yüzde 10 indirim imkanı tanıyor. 


Kart sahipleri Bodrum’da Balıkçı Sait, Divan Palmira, Dodo Beach, Garo’s, Ottoflamm, The Marmara Beach, Yu Otel ve Zazu Lounge’da indirim fırsatından yararlanabiliyor.


Çeşme’de ise 15 Eylül Kıraathanesi, Asmahan, Aqua Beach, Babylon Aya Yorgi, B House, Bu’ra, Cadde 75, Cevat’ın Yeri, El Beso, Ferdi Baba, Göz Lounge, İmren Han Cafe, İncirli Ev, Köprü Bistro, Köşem Emin’in Yeri, Marrakech, Mi Casa, O Ev Otel, Paparazzi, Picante, Sole Mare, Suare Marin, Sun&Sea, Wineway ve Yaya’da yapacakları alışverişlerde aynı şekilde indirim kazanma fırsatını yakalıyor. 


Aynı zamanda Türkiye’de ilk ve tek ada oteli olma özelliğini koruyan Kalem Adası Oliviera Resort’ta da bu...