29 / 04 / 2024

AFAD deprem kira yardımı ne zaman yatacak?

AFAD deprem kira yardımı ne zaman yatacak?

AFAD deprem kira desteği ödemelerine yönelik vatandaşlar tarafından araştırmalar giderek artıyor. Buna göre, yardım alan vatandaşlar aylık olarak ödenen deprem kira desteği ödemelerinin yapılacağı tarihi merak edip sorguluyorlar.



AFAD deprem kira desteği ödemelerine yönelik araştırmalar fazlalaştı.  Öte yandan, yardım alan vatandaşlar aylık olarak ödenen deprem kira desteği ödemelerinin yapılacağı tarihi de sürekli sorguluyorlar. 6 Şubat'ta yaşanan depremler sonrasında gündeme gelen AFAD depremzede kira yardımı uzatıldı mı ve neden yatmadı? sorgulanıyor.

AFAD kira yardımı neden yatmadı? Deprem kira desteği uygulanmaya başlarken, 1 sene süre ile uygulanacağını kaydetmişti. Bu süreçte, AFAD depremzede kira yardımı ne zaman bitiyor? Deprem kira desteği ne zaman yatacak? merak edilen konular arasında yer alıyor.

gazetevatan.com'da yer alan habere göre; Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, vatandaşlara evleri teslim edilene kadar kira yardımlarının süreceğini ifade etti. Öte yandan Bakan Özhaseki, "Bütün evleri 1 buçuk sene içerisinde hak sahiplerine teslim edeceğiz" diye konuştu. AFAD tarafından ev sahiplerine 7 bin 500 Türk Lirası, kiracılara 5 bin Türk Lirası ödemeler yapılıyor.

AFAD deprem kira yardımı ne zaman yatacak?

KİRA YARDIMI NEDEN YATMADI?

Ödemeler Ziraat Bankası üzerinden yapılıyor. Destek ödemeleri ise zaman zaman banka sisteminde takılı kalabiliyor. Bu durumun önüne geçmek için şu adımlar takip edilmeli: Ziraat Bankası hesabına mobil bankacılıktan giriş yapılır, Ödemeler, Merkezi ödeme, Diğer ödemeler ziyaret edilir ve para buraya aktarılmaktadır.

Kira yardımı devam edecek mi? Kiracılar hemen bakın: 2024 deprem kira yardımı uzatıldı mı?

Kira yardımı devam edecek mi? Kiracılar şimdi bakın: Deprem kira yardımı ne zaman bitecek? 

Kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar? Kimler kentsel dönüşüm kira yardımı alabilir? Kentsel dönüşüm hibe desteği 2024

Kira yardımı uzatıldı mı 2024? Kira yardımı yatmayanlar için adım adım ödeme alma yöntemi!


Geri Dön