29 / 04 / 2024

Afad resmen duyurdu! 15 bin TL'lik yardım ödemeleri başladı! 

Afad resmen duyurdu! 15 bin TL'lik yardım ödemeleri başladı! 

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Çanakkale'de yaşanan orman yangını sonrası mağdur olan ailelere 15 bin TL yardım ödemelerinin hesaplara yatırılmaya başlandığını açıkladı.



Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Çanakkale'de yaşanan orman yangını sonrası mağdur olan ailelere 15 bin TL, toplamda ise 4 milyon 545 bin TL yardım ödemesi başlattığını duyurdu. 

Afad resmen duyurdu! 15 bin TL lik yardım ödemeleri başladı! 

15 BİN TL YARDIM ÖDEMELERİ BAŞLADI!

AFAD tarafından yapılan açıklamada 15 bin TL olan yardım ödemelerinin başladığını açıkladı. AFAD, Sosyal medya hesabından paylaşım yaparak yardım ödemelerinin başladığını duyurdu. 

Afad resmen duyurdu! 15 bin TL lik yardım ödemeleri başladı! 

AFAD RESMEN AÇIKLADI!

AFAD tarafından sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “Çanakkale’de yaşanan orman yangınları sonrası devletimiz, tüm imkanlarını seferber etti, etmeye devam ediyor. Hepimizin ciğerlerini yakan yangınlar sonrası 303 ailemize 15 biner TL’den toplam 4 milyon 545 bin TL yardım ödemesi başladı.

Yardımların 3 milyon 30 bin TL’si AFAD tarafından, 1 milyon 515 bin TL’si Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığımız tarafından karşılandı.

Kardeşlik seferberliğiyle, yangınlardan zarar gören vatandaşlarımızın yaralarını el birliğiyle sarmaya devam ediyoruz. Ormanlarımız en kıymetli milli hazinemiz. Her ağacın dalı evlatlarımıza bırakacağımız birer miras. Lütfen, ormanlarımızı gözümüz gibi koruyalım” ifadeleri kullanıldı.

Afad resmen duyurdu! 15 bin TL lik yardım ödemeleri başladı! 

Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, yangında zarar gören vatandaşlar için yardım ödemelerinin başladığını duyurdu. Bölgede hasar tespit çalışmalarının devam ettiğinin vurgusunu yapan  Vali Aktaş,"Yangının başladığı andan itibaren tüm ekiplerimiz canla başla mücadele içerisine girdiler.

Bu yangında kendi canlarını hiçe sayıp başka canları kurtarma telaşına düşen vatandaşlarımızı gördük. Çanakkale ruhunun yeniden dirildiğine şahit olduk. Çok şükür olumsuz hava koşullarına rağmen 48 saat dolmadan yangın kontrol altına almayı başardık" ifaderlini kullandı 

Aile destek ödemelerinde son dakika! Eylül 2023 aile destek ödemeleri ne zaman yatacak? Tarih belli oldu mu? 

Çiftçilere son dakika müjdesi! 163,1 milyon TL'lik tarımsal destek ödemeleri bugün yatıyor! Kalem kalem açıklandı! 

Aile Bakanlığından yardım alanlara müjde! e-Devlet'ten başvuranın hesabına yatıyor! TCKN sonu 0, 2, 4, 6, 8 olanlar...

Aile Bakanlığı destek ödemelerinde flaş gelişme. PTT'den alacaksınız. 7 bin 200 TL ile 15 bin TL arasında değişiyor

Geri Dön