29 / 04 / 2024

Afyon Erenler Mahallesi'nin imar sorunu çözülecek!

Afyon Erenler Mahallesi'nin imar sorunu çözülecek!

İyi Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Dr. Mahmut Koçak, yeni dönem hedeflerini anlattı. Koçak, “Güçlü Afyonkarahisar’ı sizlerle birlikte inşa edeceğiz” diye konuştu.



İyi Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Dr. Mahmut Koçak, Erenler Mahallesi’nde üniversite öğrencileri ve halkla bir araya geldi.

Afyonkarahisar Odak Gazetesi'nde yer alan habere göre, vatandaşların coşkulu kalabalığı ile karşılaşan Koçak, gördüğü ilgiden memnun olduğunu dile getirdi. “Güçlü Afyonkarahisar’ı sizlerle birlikte inşa edeceğiz” diye konuşan Koçak, Erenler Mahallesi'nin altyapı ve imar problemlerinin çözülmesi gerektiğini söyledi. 

Erenler hakkında çıkan haberlerle ilgili konuşan Çetin, “Erenler ve öğrenciler hakkında duyduğumuz olumsuz yorumlara üzülüyoruz. Öğrencilerimiz bizim de çocuklarımız. Onlara her zaman sahip çıkacağız” dedi.

Erenler ’in gönlünde farklı bir yeri olduğunu söyleyen Koçak, “Biz birbirimizi iyi tanırız, biz bugüne kadar Erenler’ den Ankara’ya gelen hastalarımızı, misafirlerimizi en iyi şekilde ağırladık. Onlara hiçbir zaman sırtımızı dönmedik, telefonlarımızı kapatmadık, seçimden seçime hatırlayanlardan olmadık. Gün oldu haksızlığa uğradık, Erenler ayağa kalktı kardeşimize haksızlık yapılıyor diyerek bize sahip çıktı. Erenler vefalıdır. Biz size sarıldıkça kudret alıyoruz, milletimizden güç alıyoruz” dedi.

Erenler Mahallesi’nde ki imar problemini çözeceğini belirten Koçak: “İlk işim imar planı olacak. Kimseye  ayrıcalık yapmadan adaletli bir imar planı oluşturacağım. Arazi yönetimini milletimizin hizmetine sunacağız. Ada bazlı imarlaşmayı getireceğiz. Arazinin depreme dayanıklılığı, altyapısının kaç kata kadar izin verdiğini çıkararak ona göre yerleşme planlarını düzenleyeceğiz. 1 ada içerisindeki her apartman aynı kat sayısına sahip olacak. 7 gün 24 saat önünde ambulansı hazır bulunan doktoru, hemşiresi hazır bakım hizmeti uygulamamız ile de sağlık sorunlarını çözeceğiz. Biz sizleri sağlıklı yaşatmak mecburiyetindeyiz” ifadelerini kullandı.


Geri Dön