14 / 05 / 2024

Afyon Erenler Mahallesi imar planı

Afyon Erenler Mahallesi imar planı

İyi Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Dr. Mahmut Koçak, yeni dönem hedeflerini anlattı. Koçak, “Güçlü Afyonkarahisar’ı sizlerle birlikte inşa edeceğiz” diye konuştu.

O ilde 13 bin metrekarelik arsa satılıyor! Fiyatı gören inanamadı! İhalesi 11 Ocak'ta! 

Kırıkkale ili Yahşihan Belediye Başkanlığı, Kırıkkale ili, Yahşihan ilçesi, Erenler Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Belediyeden ticaret alanı imarlı arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Sakarya İli Erenler Belediye Başkanlığı, Sakarya Erenler Mahallesi'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

TOKİ Kırıkkale Yahşihan 300 konut ihalesi 24 Kasım'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kırıkkale Yahşihan Erenler Mahallesi'nde yer alan 300 adet konutun ihalesini 24 Kasım tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Afyon Merkez ihalesi bugün! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Afyon Merkez Gökçe Mahallesi projesinin ihalesini bugün saat 14:30'da gerçekleştirecek.

Konya Karatay'da 13.6 milyon TL'ye icradan satılık 2 bina!

T.C. Konya 5. İcra Dairesi, Konya ili, Karatay ilçesi, Erenler Mahallesi, 19544 ada 4 parselde yer alan 2 binayı 13 milyon 675 bin 202 TL'ye satıyor...

TOKİ Afyon Merkez 649 konut ihalesi 6 Eylül'de!

Yeni projeler için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Afyon Merkez Gökçe Mahallesi'nde 649 yeni konut inşa edecek.

TOKİ Afyon Merkez projesi geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Afyon Merkez Gökçe Mahallesi'nde 649 yeni konut inşa edecek.

Konya'da 11.4 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. Konya 7. İcra Dairesi, Konya ili, Karatay ilçesi, Erenler Mahallesi, 19544 ada 4 parselde yer alan arsayı, üzerindeki 6 katlı binayı ve inşaat halindeki yapıyı 11 milyon 430 bin TL'ye satıyor...

TOKİ'den Ankara ve Afyon'a 2 yeni okul müjdesi!

Ankara İli Kızılcahamam İlçesi Yenice Mahallesi 12 Derslikli Okul, Afyon İli, Merkez İlçesi, Çetinkaya Mahallesi (Kamil Miras Anadolu Lisesi) 32 Derslikli Eğitim Yapısı ve 200 Kişilik Pansiyon Binası ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

Afyonkarahisar'da kiraların ertelenmesi için kampanya başlatıldı!

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) ve Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ) öğrencilerinin yoğun olarak bulunduğu Erenler Mahallesi'ndeki apart, yurt ve dairelerin kira ödemelerinin ertelenmesi için kampanya başlatıldı.

Sakarya Erenler'de 6 milyon TL'ye icradan satılık iş yeri!

Sakarya 4. İcra Dairesi Müdürlüğü, Sakarya ili, Erenler ilçesi, Kozluk Mahallesi 2419 ada, 155 parselde yer alan iş yerini 5 milyon 960 bin 422 TL'ye icradan satıyor...

İzmit Erenler'e yeni spor tesisi müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmit Belediyesi, Erenler Mahallesi ve İzmit Erenlerspor Klubü’nün spor tesisi ihtiyacının giderilmesi için düğmeye bastı. 

ÖİB Afyon'daki gayrimenkul satışını onayladı!

Afyon ili Şuhut ilçesi Hisar Mahallesi'nde yer alan taşınmazın satışı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı ile İlgili Karar kapsamında onaylandı.

Afyon Erenler Mahallesi imar planı Haberi

Afyon Erenler Mahallesi imar planı

İyi Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Dr. Mahmut Koçak, Erenler Mahallesi’nde üniversite öğrencileri ve halkla bir araya geldi.

Afyonkarahisar Odak Gazetesi'nde yer alan habere göre, vatandaşların coşkulu kalabalığı ile karşılaşan Koçak, gördüğü ilgiden memnun olduğunu dile getirdi. “Güçlü Afyonkarahisar’ı sizlerle birlikte inşa edeceğiz” diye konuşan Koçak, Erenler Mahallesi'nin altyapı ve imar problemlerinin çözülmesi gerektiğini söyledi. 

Erenler hakkında çıkan haberlerle ilgili konuşan Çetin, “Erenler ve öğrenciler hakkında duyduğumuz olumsuz yorumlara üzülüyoruz. Öğrencilerimiz bizim de çocuklarımız. Onlara her zaman sahip çıkacağız” dedi.

Erenler ’in gönlünde farklı bir yeri olduğunu söyleyen Koçak, “Biz birbirimizi iyi tanırız, biz bugüne kadar Erenler’ den Ankara’ya gelen hastalarımızı, misafirlerimizi en iyi şekilde ağırladık. Onlara hiçbir zaman sırtımızı dönmedik, telefonlarımızı kapatmadık, seçimden seçime hatırlayanlardan olmadık. Gün oldu haksızlığa uğradık, Erenler...