26 / 07 / 2024

Ağaoğlu My Resort Hotel, Otelpuan özel ödülü aldı!

Ağaoğlu My Resort Hotel, Otelpuan özel ödülü aldı!

Ets grup tarafından kurulan œotelpuan.com Altınpuan Ödülleri üçüncü kez sahiplerini buldu. Tatilcilerin birikimlerini aktarmak, bilgi vermek ve tatile gideceklere yol göstermek amacıyla kurulan internet sitesi otelpuan.com, 185 bin kişi tarafından oyland


SENTEZ MEKANİK 10. YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI!


Otelpuan.com"un 3. Altınpuan ödüllerinde Ağaoğlu My Resort Hotel özel ödülü aldı.

Ets grup tarafından kurulan œotelpuan.com Altınpuan Ödülleri üçüncü kez sahiplerini buldu. Tatilcilerin birikimlerini aktarmak, bilgi vermek ve tatile gideceklere yol göstermek amacıyla görüşlerini paylaştıkları internet sitesi otelpuan.com, 185 bin kişi tarafından oylandı. Oylama sonucunda bin 954 turizm tesisi arasında en çok tercih edilen, en yüksek puanı alan ve fiyat performans oranından en çok memnun kalınan tesisler arasında Ağaoğlu My Resort Hotel œÖzel Ödül ile ödüllendirdi.

Ağaoğlu My Resort Hotel Genel Müdürü Murat Türker, œÖncelikle konuklarımızın oylarıyla bu kadar tesis arasından seçilmek bizim için çok önemli. Özel ödül almamızın sebebi olarak ˜misafir odaklı hizmet anlayışı" yaklaşımımızın belirtilmesi de gurur verici. Ağaoğlu markasına yakışır hizmet anlayışımız ile hem Türkiye"de hem de uluslararası platformlarda aldığımız ödüller ile başarımızı kanıtlamaya devam edeceğiz diye belirtti.

Ağaoğlu My Resort Hotel Genel Müdürü Murat Türker ödülü, 10 şžubat"ta gerçekleştirilen törenle aldı.



Geri Dön