21 / 05 / 2024

Ağrı'da belediyenin dağıttığı şeker vatandaş tarafından yağmalandı! Belediyeden şok açıklama

Ağrı'da belediyenin dağıttığı şeker vatandaş tarafından yağmalandı! Belediyeden şok açıklama

Ağrı Belediyesi, Ramazan Bayramı için ihtiyaç sahiplerine yönelik bayram şekeri dağıtımı yaptı. Şeker almak için toplanan vatandaşlar araçtaki şeker kolilerini yağmaladı. Görüntüler şaşkınlık yarattı. Belediyeden şoke eden açıklama geldi.



"8 ADET ŞEKER PAKETİ OLAN KOLİLER YAĞMALANDI"

Dün belediye hizmet binası önünde önceden müracaat eden 5 bin 400 kişiye bayram şekeri dağıtıldığı aktarılan açıklamada şunlar kaydedildi:

"Şeker dağıtımı organizasyonu esnasında sabote etmek isteyen bazı art niyetli provokatörler kolileri kapmak için kalabalığı provoke ederek yetkililerin üzerine saldırdı ve onlarca koliyi yağmaladı. Belediye hizmet binasına ait duvarlardan atlayarak geçmek isteyen vatandaşlar, yetkililerle karşılaştı. İçerisinde birer kiloluk 8 adet şeker paketinin bulunduğu koliyi omuzlayan şahıslar kaçarak uzaklaşmaya çalıştı. Yoğun kalabalığın izdihamına maruz kalan yetkililer müdahale etmekte sorun yaşadı. Ağrı Belediyesine bağlı yetkililer, daha sonra kalabalığı kontrol altına alarak vatandaşlara 2’şer kiloluk şeker ikramlarını tek sıra halinde dağıttı."

Ağrı da belediyenin dağıttığı şeker vatandaş tarafından yağmalandı! Belediyeden şok açıklama


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön