17 / 05 / 2024

Ağrı'da belediyenin dağıttığı şeker vatandaş tarafından yağmalandı! Belediyeden şok açıklama

Ağrı'da belediyenin dağıttığı şeker vatandaş tarafından yağmalandı! Belediyeden şok açıklama

Ağrı Belediyesi, Ramazan Bayramı için ihtiyaç sahiplerine yönelik bayram şekeri dağıtımı yaptı. Şeker almak için toplanan vatandaşlar araçtaki şeker kolilerini yağmaladı. Görüntüler şaşkınlık yarattı. Belediyeden şoke eden açıklama geldi.



ŞİKAYETTE BULUNULACAK

Açıklamaya göre, Belediye Başkanı Savcı Sayan da şunları kaydetti:

"Ağrı halkı başı dik ve gururlu. 5 bin 400 kişiye 2’şer kilogram olarak ikram edeceğimiz bayram şekeri organizasyonumuzu sabote edip hizmetimizi karalamak isteyen birkaç provokatör Ağrı’yı temsil etmiyor, edemez. Onları sizin vicdanınıza havale ediyorum. Videoda tespit edilen kişiler hakkında şikayette bulunacağız."


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön