27 / 04 / 2024

Ahmet Davutoğlu: Beykoz'a metro hattı yapılacak!

Ahmet Davutoğlu: Beykoz'a metro hattı yapılacak!

Başbakan Ahmet Davutoğlu AK Parti'nin seçim çalışması kapsamında İstanbul Anadolu yakasındaki ilçeleri geziyor. Davutoğlu'nun bugünkü ilk durağı Beykoz'du. Davutoğlu Beykoz'da yeni metro hattı müjdesini de verdi. Ardından Ataşehir'de halka seslendi.



Davutoğlu'nun Ataşehir konuşmasından öne çıkanlar şöyle:


Kılıçdaroğlu zavallı. Ne kendine güveni var, ne oy istediği millete. 


Bana soruyorlar oy oranlarını. Bizim için iki farklı seçmen var. Biri şimdi AK Parti'ye oy verenler, diğeri de ileride AK Parti'ye oy verecekler.



Davutoğlu'nun Beykoz konuşması:


"Biz milli iradeyle yürürüz, onlar vesayetçilerle, paralelcilerle"


Konuşmasında muhalefet partilerini de eleştiren Davutoğlu, "Biz milli iradeyle yürürüz, onlar vesayetçilerle, paralelcilerle yürür. Baktılar tek tek bizim üzerimize gelemiyorlar. 3'ü birden toplandı. Arkalarındaki paralelcilerle, Kandil ile DHKP-C ile karşımıza çıkıyorlar. Biz bunların hepsinin hesabını toplar görür müyüz?" ifadelerini kullandı.


"Kemal hayal kurmakla meşgul, rüya görüyor"


Başbakan Davutoğlu, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili slogan üzerine, "Kemal hayal kurmakla meşgul rüya görüyor. Vakti olursa hayal oyunlarını bırakıp buraya gelir" ifadelerini kullandı.


"Beykoz'a metro gelecek"


Beykoz'a yapılan yatırımları da anlatan Davutoğlu, metro müjdesi de verdi. Başbakan Davutoğlu, "Beykoz'a metro gelecek inşallah. İstanbul'un her yerine metro konforu getirmeye kararlıyız inşallah. Şahinkaya Spor Kompleksi'ni yapıyoruz. Beykoz'a yakışır her türlü imkan olacak" diye konuştu.


Davutoğlu daha sonra Ümraniye, Sancaktepe, Kartal, Tuzla, Pendik ilçelerini de ziyaret edecek.



Sabah


Geri Dön