10 / 05 / 2024

Beykozda metro hattımı yapılacak

Beykozda metro hattımı yapılacak

Başbakan Ahmet Davutoğlu AK Parti'nin seçim çalışması kapsamında İstanbul Anadolu yakasındaki ilçeleri geziyor. Davutoğlu'nun bugünkü ilk durağı Beykoz'du. Davutoğlu Beykoz'da yeni metro hattı müjdesini de verdi. Ardından Ataşehir'de halka seslendi.

Bakan Uraloğlu bir metro hattının daha müjdesini verdi! Bakırköy-Kirazlı metro hattı devreye alınıyor!

Bakan Uraloğlu, Bakırköy-Kirazlı Metro Hattı'nda test ve devreye alma çalışmalarının son aşamaya geldiğini belirterek çok kısa zamanda hizmete açılacağının müjdesini verdi. 

Ankara'ya iki yeni metro hattı müjdesi! 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP Ankara adayı Mansur Yavaş'tan Başkentlilere 2 metro hattı müjdesi verdi. İşte Mansur Yavaş'ın resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı o paylaşım...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu müjdeyi verdi! İstanbul Havalimanı-Gayrettepe Metro Hattı açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İstanbul Havalimanı-Gayrettepe Metro Hattı'nın 9'uncu ve son istasyonu olan Gayrettepe istasyonunun çok yakında açılacağının müjdesini verdi. 

Eyüpsultan-Bayrampaşa Tramvay Hattı ile Sefaköy-Beylikdüzü-TÜYAP Metro Hattı Yatırım programına alınmadı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin projelerini tamamlayıp onay aldığı ve finansmanını sağladığı Eyüpsultan-Bayrampaşa Tramvay Hattı ile Sefaköy-Beylikdüzü-TÜYAP Metro Hattı projeleri yatırım programında alınmadı.

Ulaştırma Bakanı duyurdu! Pendik-Sabiha Gökçen Havalimanı Metro Hattı Ağustos'ta açılabilir!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Pendik-Sabiha Gökçen Havalimanı Metro Hattımız yaklaşık 7,5 kilometre. Şu an projemizi yüzde 98 ilerleme seviyesine getirdik" dedi.

Mahmutbey-Esenyurt Metro Hattı 10 soruda tüm detaylarıyla!

Mahmutbey-Esenyurt Metro Hattı nereden geçecek? Mahmutbey-Esenyurt Metro Hattı kaç istasyondan oluşuyor? Proje hangi hatlara entegre edilecek? İşte tüm detaylarıyla Mahmutbey-Esenyurt Metro Hattı...

Ekrem İmamoğlu'ndan Beylikdüzü - İncirli Metro Hattı müjdesi!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü - İncirli Metro Hattı'na ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. İmamoğlu'ndan İstanbulluları sevindirecek müjde geldi...

Mahmutbey-Esenyurt Metro Hattı'nda çalışmalar başlıyor!

İstanbul’da yapımı duran 8 metro hattının 7’sini başlattıklarını dile getiren İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Mahmutbey-Esenyurt Metro Hattı'nda da çalışmaların yakında başlayacağını müjdeledi.

Kirazlı-Halkalı Metro Hattı 2023'ün ilk yarısında tamamlanacak!

Kirazlı-Halkalı Metro Hattı'nda çalışmalar 27 Mart'ta çalışıyor. İBB Raylı Sistemler Daire Başkanı Doç.Dr. Pelin Alpkökin, hattaki çalışmalara ilişkin "Yapım işlerine hızlıca başlayacağız. 2023'ün ilk yarısında İstanbul'a kazandırmak için bütün çabamızla çalışacağız" dedi.

Fahrettin Altay-Narlıdere Metro Hattı 2022'nin sonunda tamamlanacak!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Fahrettin Altay-Narlıdere Metro Hattı'nın ilk tünelinde ışığın göründüğünü müjdeledi. Soyer, "2022 sonunda Narlıdere Metromuzu hizmete açmayı öngörüyoruz" dedi.

Üçyol-Buca Metro Hattı ihaleye çıkıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 1 milyar 70 milyon euro’luk yatırımla hayata geçireceği Üçyol-Buca Metro Hattı’nın yapım ihalesi bugün gerçekleşiyor. İhale Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) Tedarik Portalı’nda ve Fransız Kalkınma Ajansı resmi internet sitesinde yayınlandı.

Kaynarca-Tuzla Metro Hattı ve Pendik-Sabiha Gökçen Metro Bağlantı Hattı imar planı askıda!

Tuzla ilçesi, Kaynarca ( Tavşantepe ) Tuzla Metro Hattı ve Pendik ( Marmaray ) Sabiha Gökçen Metro Bağlantı Hattı'na ilişkin itiraz 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 11.07.2019 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı askıya çıktı.

İstanbul'da 180 kilometreyi aşkın metro hattı var!

Metrolar kent içi ulaşımın olmazsa olmazı. En uzun metro ağı 743 kilometre ile Şanghay’da bulunuyor. İstanbul’da diğer raylı sistemler hariç 180 kilometreden fazla metro hattı var. Moskova Metrosu ise sanat galerisinden farksız tasarımıyla eşsiz.

Beykozda metro hattımı yapılacak Haberi

Beykozda metro hattımı yapılacak

Davutoğlu'nun Ataşehir konuşmasından öne çıkanlar şöyle:


Kılıçdaroğlu zavallı. Ne kendine güveni var, ne oy istediği millete. 


Bana soruyorlar oy oranlarını. Bizim için iki farklı seçmen var. Biri şimdi AK Parti'ye oy verenler, diğeri de ileride AK Parti'ye oy verecekler.



Davutoğlu'nun Beykoz konuşması:


"Biz milli iradeyle yürürüz, onlar vesayetçilerle, paralelcilerle"


Konuşmasında muhalefet partilerini de eleştiren Davutoğlu, "Biz milli iradeyle yürürüz, onlar vesayetçilerle, paralelcilerle yürür. Baktılar tek tek bizim üzerimize gelemiyorlar. 3'ü birden toplandı. Arkalarındaki paralelcilerle, Kandil ile DHKP-C ile karşımıza çıkıyorlar. Biz bunların hepsinin hesabını toplar görür müyüz?" ifadelerini kullandı.


"Kemal hayal kurmakla meşgul, rüya görüyor"


Başbakan Davutoğlu, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili slogan üzerine, "Kemal hayal kurmakla meşgul rüya görüyor. Vakti olursa hayal oyunlarını bırakıp buraya gelir" ifadelerini kullandı.


"Beykoz'a metro gelecek"


Beykoz'a yapılan yatırımları da anlatan...