29 / 04 / 2024

Ahmet Misbah Demircan: Beyoğlu şaha kalkacak!

Ahmet Misbah Demircan: Beyoğlu şaha kalkacak!

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan yaptığı açıklamada, “Okmeydanı, Sütlüce- Örnektepe, Dolapdere, Kasımpaşa, Tarlabaşı, Karaköy. Nereyi sayarsanız sayın. Beyoğlu’nun her bölgesinde çok güzel bir noktaya geldik.” dedi.




Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, AK Parti Beyoğlu İlçe Başkanı Harun Muş yönetimindeki Beyoğlu İlçe Teşkilatını ziyaret etti. Ana Kademe, Kadın Kolları, Gençlik Kolları asil ve yedek yönetim kurulu üyelerinin hazır bunduğu toplantıda ilçe yönetim kurulu üyelerinin çalışmaları değerlendirildi. Sokakta vatandaşlar tarafından yapılan talep ve beklentilerin konuşulduğu toplantıda, yerel seçimlerden sonra, Başkan Ahmet Misbah Demircan’ın Türkiye’de ilk defa Beyoğlu’nda uygulamaya koyduğu, meclis üyeleri koordinatörlüğünde gerçekleştirilen “Halk Meclisi” toplantılarının vatandaşların talepleri minimize ettiği kanaati vurgulandı.  


BİR TANE ANAOKULUMUZ YOKTU


“Belediyecilik hizmetlerinin sadece çöp toplamak, atık suyla ilgilenmek, yol yapmak, içme suyuyla uğraşmak değil. Artık bu işleri rutin işler oldu” diye ifade eden Başkan Demircan, “10 sene önce maalesef bunlar konuşulurdu.  İlçede ikamet edenlerin sosyal ve kültürel hayatı konuşulmazdı. Mesela, 2004 yılında Beyoğlu’nda bir tane anaokulu yok iken bu gün sadece Semt Konaklarımızda 600 ana sınıfı öğrencimiz var. Nereden nereye geldik” dedi.




BEYOĞLU’NDA HAYALLERİMİZİ GERÇEKLEŞTİRİYORUZ


Göreve geldiği günden itibaren Beyoğlu’nda taş üstüne taş koyduklarını, ifade eden Başkan Demircan, doğru politikalarla hayal edilemeyecek projelere imza attıklarının altını çizerek şunları söyledi. “ Okmeydanı’nda 21 bin kişiye tapu veriyoruz. 700’e yakın kişi parasını ödeyip tapusunu cebine koydu. 5500 kişi işlemi bitmiş, parasını ödüyor. Soruyorum size.10 yıl önce Okmeydanı’nda tapu veriliyor desek buna kim inanırdı. Ama bu gün vatandaşımızdan aldığımız güç ve yetki ile dönüşüm hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Beyoğlu’nda hayallerimizi gerçekleştiriyoruz” dedi.





PROJELER TAMAMLANINCA BEYOĞLU ŞAHA KALKACAK


Okmeydanı, Sütlüce- Örnektepe, Dolapdere, Kasımpaşa, Tarlabaşı, Karaköy. Nereyi sayarsanız sayın. Beyoğlu’nun her bölgesinde çok güzel bir noktaya geldik. Sadece Karaköy bölgemizde son 10 yılda inanılmaz yatırımlar oldu. Toplam tutarı 320 Milyon Dolar olan 12 otelin inşaatı devam ediyor. Bitince 3500-4000 kişi direk istihdam edebilecek. Örnektepe’ye başlıyoruz, Tarlabaşı ve Dolapdere bitmek üzere. Bu projelerin hepsi tamamlanınca Beyoğlu adeta şaha kalkacak” dedi. 




Beyoğlu Belediyesi


Geri Dön