09 / 05 / 2024

Aile Bakanlığından bir maddi destek daha! Çocuğu olan aileler hemen başvursun!

Aile Bakanlığından bir maddi destek daha! Çocuğu olan aileler hemen başvursun!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca sosyal yardımlar çerçevesinde çocuklu ailelere destek ödemeleri gerçekleştiriliyor. Çocuk Destek Bileşenine ilişkin detaylar araştırılan konular arasında yer alıyor. 6 milyon aileyi desteklemeyi hedefleyen paket çerçevesinde çocuk sayısına göre ödenen rakam deği



Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca sosyal yardımlar çerçevesinde çocuğu olan ailelere destek ödemeleri gerçekleştiriliyor. Çocuk Destek Bileşenine ilişkin ayrıntılar araştırılan konular arasında yer alıyor. 6 milyon aileyi desteklemeyi hedefleyen paket çerçevesinde çocuk sayısına göre ödenen rakam değişiyor.

Aile Bakanlığından bir maddi destek daha! Çocuğu olan aileler hemen başvursun!

ÇOCUK DESTEĞİ ŞARTLARI NEDİR?

Türkiye Aile Destek Programı'ndan faydalanma koşulu: Evde kişi başına düşen aylık gelirin, net asgari ücretin üçte biri yani; 1.833,45 liranın altında olması. İhtiyaç sahibi olduğu anlaşılan herkes destekten faydalanabilecek.

Hali hazırda sosyal destek yardımı alanlar kişiler de ilaveten bu desteği alabilecek.

İşte detaylar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön