04 / 05 / 2024

Aile destek ödemeleri zamlandı mı? Şubat ayı aile destek ödemeleri ne zaman yatacak?

Aile destek ödemeleri zamlandı mı? Şubat ayı aile destek ödemeleri ne zaman yatacak?

Aile destek ödemelerinin ne zaman yatacağı vatandaşlar tarafından araştırılmaktadır. İşte detaylar!



ŞUBAT AYI AİLE DESTEK ÖDEMELERİ NE ZAMAN YATACAK?

Ocak ayı aile destek ödemeleri 29 Aralık' tarihinde gerçekleşmişti. Aile destek ödemeleri şubat ayının ortalarında yapılması bekleniyor. Aile destek yardımı Şubat ayı ödeme tarihi ile ilgili henüz net bir açıklama yapılmadı. Konu hakkında gelişme olduğunda haberimizde ayrıntılı olarak yer vereceğiz.

AİLE DESTEK ÖDEMELERİ ZAMLANDI MI? 2023 AİLE DESTEK ÖDEMESİ NE KADAR OLDU?

Aile Destek Programı kapsamındaki geçerli başvurular, hanenin sosyoekonomik profilinin ve gelir seviyesinin belirlenmesi için ilgili Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına iletilecek olup bu hanelerden 3294 sayılı Kanun kapsamında olduğu tespit edilenler, bu tespiti takip eden ödeme dönemi itibarıyla söz konu destek programından yararlanabilecektir.

  • 450 TL ve altı 1.250 TL ödeme
  • 450 TL üzeri/ 911,15 TL ve altı 1.100 TL ödeme
  • 911,15 TL üzeri/ 1372,30 TL ve altı 950 TL ödeme
  • 1372,30 TL üzeri/ 2.835,60 TL'den az 850 TL ödeme yapılmaktadır.

850 ile 1.250-TL arasında değişen tutarlarda olmak üzere en fazla 12 ay süreyle Aile Destek Programı ödemesi gerçekleştirilecektir. 12 aylık ödeme döneminin son ödemesi ise 2023 yılı Haziran ayı için olup bu dönemin ödemesi takip eden Temmuz ayı gerçekleştirilerek söz konu destek programı son bulacaktır.

AİLE DESTEK YARDIMI BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Aile Destek Programı başvuruları, e-Devlet sistemi üzerinden ya da ikametgâh adresinin bağlı olduğu 3294 sayılı Kanun kapsamında kurulmuş Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına yapılıyor.

Depremde binalar hangi yöne çöker? Depremde kaçıncı katlar tehlikelidir?

100 metrekare prefabrik evler kaç lira? 11 Şubat 2023 fiyat listesi!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön