01 / 05 / 2024

Aile tatilinin adresi: Şah İnn Paradise!

Aile tatilinin adresi: Şah İnn Paradise!

Klasik ‘deniz, kum, güneş’ tatil anlayışından sıyrılıp ailenin tüm fertlerine seslenen yaklaşımın öncüsü Sah Inn Paradise Tatil Köyü’nün açtığı yol hızla genişliyor.Aile tatilinin adresi: Şah İnn Paradise!



Türkiye’de “alternatif turizm”in öncüsü Kamer Holding kuruluşu Sah Inn Paradise Tatil KöyüGenel Müdürü Yusuf Yücel alternatif tesis sayısının hızla arttığına dikkat çekerek önümüzdeki yıllarda turizme aile konseptinin damga vuracağını söylüyor.


Türk aile yapısında birbirini kıskanan eşlerin çok fazla olduğunu belirten Yücel, alkol servisi istemeyen geniş bir kitlenin de olduğunun altını çizerek şunları söyledi: “Kadın-erkek ayrı dinlenme imkânları talebi malum. Nihayet ailelerin beraber aktivite isteği var. İşte Kamer Holding, 1999’da söz konusu arzuları esas alan “Türk aile yapısına uygun bir tatil” anlayışını oluşturdu. Sah Inn Suit, Sah Inn Club Karaburun’dan sonra 2007’de Sah Inn Paradise ile süreci profesyonelleştirdi. İlk yıllardaki önyargılar da eksiksiz hizmet ve pazarlama iletişimi çalışmalarıyla kırılınca bugünlere gelindi. Kaldı ki müşteri portföyümüz sadece din hassasiyeti yüksek kesim değil. Dünyanın dört bir yanından misafir ağırlıyoruz. Nitekim bu anlayış o denli sevildi ki kısa sürede konseptimizi örnek alan onlarca tesis oluştu. Turizme çeşitlilik kazandırdık”


Yücel gecelik yatak kapasitelerinin çocuklar dahil 1400, aylık gecelemenin ise 31 bin kişi olduğunu kaydederek sözlerini şöyle sürdürdü:”Özellikle çocuklara dönük hizmetlerimizle farklılık oluşturuyoruz. ATV turları ücretsiz kreşler, çevre ve tarihi gezintiler, sinema ve okçuluk ve dalış imkânının yanında hanımlar için 10 bin metrekarelik özel kompleks, bay-bayan ayrı havuzlar, eğlence mekânları ve sosyal ortam mevcut. Yine aileye özel hizmetlerimiz artacak.” 


Yazın aşırı sıcaklarından hoşlanmayanlar, güneşe çıkmaya cesaret edemeyenler ve kalabalıktan yakınanlar için eylül ayının en uygun tatil zamanı olduğunu belirten Yücel “konuklarımız Şah Inn Paradise’da 400 metrelik ,ince kum plajımızda günün her saati rahatlıkla güneşlenebilir ve denizin tadını çıkarabilirler. Dilerlerse tam 120.000 m2’lik büyüklükteki yeşil alanımızda çam ağaçlarının arasında kurulu pergolelerde, kitap okuyarak, dinlenerek, ya da çocuklarıyla oynayarak ve sevdikleriyle  sohbet ederek geçirebilirler. Eylül ayında Akdeniz ve Şah Inn Paradise bir başka güzeldir. Tüm aileleri bu güzellikleri yaşamaya davet ediyoruz” diyerek sözlerini noktaladı. 

 



Geri Dön