30 / 04 / 2024

Aileden bir kişiye vatandaşlık maaşı bağlanacak! İşte detaylar

Aileden bir kişiye vatandaşlık maaşı bağlanacak! İşte detaylar

Vatandaşlık Maaşı için hazırlıklar başladı, her ailenin bir üyesine düzenli maaş sağlanacak! Herkes tarafından heyecanla merak edilen bir konu oldu. İşte merak edilen haberin detayları..



Hükümet vatandaşların refah seviyesini artırmak için bir dizi çalışma başlattı. En son gündeme gelen uygulama ise "vatandaşlık maaşı" oldu. Bu uygulamaya göre her aileden en az bir kişiye asgari ücret düzeyinde düzenli bir maaş verilecek. Bu adımın vatandaşların daha iyi bir yaşam kalitesi elde etmelerine yardımcı olması bekleniyor.

 Aileden bir kişiye vatandaşlık maaşı bağlanacak! İşte detaylar

Hazırlıklar çoktan başladı. Yakında başlaması bekleniyor

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Çekmeköy Doğa Parkı’nda düzenlenen bir kadınlar buluşmasına katıldı ve AK Parti hükümetinin kadınların eğitim, kamu ve iş hayatına katılımında önündeki engelleri kaldırarak kadın siyasetçilerin aktif hale gelmesini sağladığını vurguladı.

 Kurtulmuş, bu açılımın Türkiye’deki en önemli parti olan AK Parti tarafından gerçekleştirildiğini ve artık her alanda kadınların önünün açılmış olduğunu söyledi. Üniversitelerdeki öğretim üyeleri arasında kadınların oranının yüzde 50’ye yaklaştığının da altını çizen Kurtulmuş, bu gelişmenin kendilerini gururlandırdığını ifade etti.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön