17 / 05 / 2024

Aileden bir kişiye vatandaşlık maaşı bağlanacak! İşte detaylar

Aileden bir kişiye vatandaşlık maaşı bağlanacak! İşte detaylar

Vatandaşlık Maaşı için hazırlıklar başladı, her ailenin bir üyesine düzenli maaş sağlanacak! Herkes tarafından heyecanla merak edilen bir konu oldu. İşte merak edilen haberin detayları..



 

 Aileden bir kişiye vatandaşlık maaşı bağlanacak! İşte detaylar

Kadına şiddet konusuna da değinildi

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, yaygınlaştırılan KADES yani Kadın Destek Uygulaması programı aracılığıyla şiddet veya tacize uğrayan kadınların kısa sürede yardım talep edebildiğini ve kurtarılabilir hale geldiğini belirtti. Kadına şiddetin önüne geçmek için yasal düzenlemeler yapıldığını ve hukuki sürecin takip edilmesinin bir suç olarak kabul edildiğini söyleyen Kurtulmuş, AK Parti'nin kadın mağduriyetinin önlenmesi için dünyada takdir kazanan uygulamalar gerçekleştirdiğini vurguladı.

 İktidarları boyunca kadın haklarının korunmasına ve eşit katılıma teşvik edilen kadınların sosyal ve siyasal etkinliklerinin artmasına öncülük ettiklerine dikkat çeken Kurtulmuş, kadına saygı ve eşitlik ilkesinin savunuculuğunu yaparak, kadınları ihmal eden, ikinci sınıf vatandaş gibi gören görüşleri kabul etmediklerini açıkladı.

Aynı zamanda Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Türkiye'de kadın nüfusunun erkek nüfusundan fazla olduğuna dikkat çekti. Kurtulmuş, kadınları toplumun yüzde 50'sinden fazlasını oluşturan bir kesim olarak görmeyen anlayışın toplumu yönetme anlayışının ne kadar yanlış olduğu konusunda uyarıda bulundu.

Bakanlıktan gereksinim sahibi ailelere müjde! Bu şartları sağlayanlara 7800 TL verilecek

Emekli vatandaşlar bu habere kesinlikle bakın! Maaşınız 7500 TL ve üstü ise...

Aile Bakanlığı'ndan 2200 TL ödenecek


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön