26 / 05 / 2024

Akaryakıt fiyatlarına çifte müjde! 75 lira cepte kalacak

Akaryakıt fiyatlarına çifte müjde! 75 lira cepte kalacak

Petrol ve dövizde kurundaki dalgalanma nedeniyle akaryakıt fiyatlarında son dakika gelişmesi. Zamların ardından indirim de gelmiş oldu.



BENZİN VE LPG'YE DEV İNDİRİM!
Yapılan indirimle birlikte bir müjdede akaryakıt istasyonlarından. Yapılan kampanyaya göre bu kartlara sahip olanlar akaryakıt alımlarında indirim kazanabilecek. Bu indirimler 75 TL ve üzerine kadar geçerli. Yapılan duyuruda 17 Ağustos – 30 Eylül 2022 tarihleri arasında Bankkart’ınız ile anlaşmalı akaryakıt istasyonlarında Bankkart POS’undan farklı günlerde ve tek seferde yapacağınız 250 TL ve üzeri dördüncü akaryakıt ya da otogaz harcamalarınıza 75 TL Bankkart Lira verileceği ifade edildi.

KAMPANYANIN AYRINTILARI
Yapılan duyuruda şu ifadeler kullanıldı:

Kampanya 17 Ağustos – 30 Eylül 2022 tarihleri arasında geçerli olup, Bankkart Mobil’den katılım sağlanması gerekmekte. Bankkart’ınız ile anlaşmalı akaryakıt istasyonlarında Bankkart POS’undan farklı günlerde ve tek seferde yapacağınız 250 TL ve üzeri dördüncü akaryakıt ya da otogaz harcamalarınıza 75 lira Bankkart Lira verilecek.

Kampanya müşteri bazında ve bir müşteri en fazla 75 TL Bankkart Lira kazanabilinecek. İşlemlerin Bankkart anlaşmalı üye işyerlerinde ve Bankkart POS’undan yapılması gerekmekte. Bir işyerinde aynı gün içerisinde yapılacak sadece ilk işlem kampanya kapsamında geçerli olacak.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön