06 / 05 / 2024

Akaryakıt fiyatlarına çifte müjde! 75 lira cepte kalacak

Akaryakıt fiyatlarına çifte müjde! 75 lira cepte kalacak

Petrol ve dövizde kurundaki dalgalanma nedeniyle akaryakıt fiyatlarında son dakika gelişmesi. Zamların ardından indirim de gelmiş oldu.



Petrol ve dolar kurunda yaşanan dalgalanma ile birlikte akaryakıt fiyatlarında son dakika haberi yansıdı. Beklenen indirim geldi! Motorinin litresine büyük indirim geldi. Yapılan indirimle birlikte fiyatlar 24 liraya kadar düştü. Aynı zamanda dev kampanya açıklandı. Akaryakıt alımlarında bu kartlara sahipseniz yarı fiyatına indirimlerden faydalanabileceksiniz.

MOTORİNE İNDİRİM GELDİ
Motorinin litresine 6 Eylül Salı günü 70 kuruş, 7 Eylül Çarşamba günü ise 77 kuruş zamlanmıştı. Gelen zamla birlikte fiyatlar 28 liraya kadar çıkmıştı. Beklenen indirim haberi çıktı. Motorinin litresine 1 lira 14 kuruş indirim geldi. Yapılan indirimle birlikte motorinin litresi 24 liraya kadar indi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön