21 / 05 / 2024

Akaryakıt fiyatlarına gizli zam, gizli indirim! Şok açıklama geldi!

Akaryakıt fiyatlarına gizli zam, gizli indirim! Şok açıklama geldi!

Son zamanlarda akaryakıt fiyatlarına üst üste zamlar gelmeye başladı. Bu zaman dilimi içerisinde akaryakıta gelen zamlardan bazıları gizli yapılırken bazıları kamuoyuna açıklandı. Gizli zamlardan sonra sıra şimdi de gizli indirime geldi...



MOTORİNE GİZLİ ZAM YAPILDI

Dolar kuru ve Brent Petrol fiyatlarındaki yükseliş  akaryakıt fiyatlarının da yükselmesine neden oldu. Bu nedenlerden dolayı son zamanlarda akaryakıta üst üste zamlar gelmeye başladı. Ve bu süreçte benzin ve motorine gizli zamlar yapıldığının bilgisi de zaman zaman paylaşıldı.

Akaryakıt fiyatlarına gizli zam, gizli indirim! Şok açıklama geldi!

Bu gizli zamlar EPGİS tarafından resmi olarak paylaşıldı. 2022 yılının Ocak ayında 4 defa gizli zam yapıldığı paylaşılırken bu gizli zamlara yenisi daha eklendi ve motorinin litre fiyatı 15 lira 53 kuruştan 15 lira 57 kuruşa çıktı.

Gizli zamlardan sonra gizli indirimde gündemde yer alıyor. Gizli zammın motorine yapıldığı bilgisine ulaşılırken peki gizli indirim motorine mi benzine mi yapıldı?  İşte cevabı...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön