21 / 05 / 2024

Akaryakıt fiyatlarına gizli zam, gizli indirim! Şok açıklama geldi!

Akaryakıt fiyatlarına gizli zam, gizli indirim! Şok açıklama geldi!

Son zamanlarda akaryakıt fiyatlarına üst üste zamlar gelmeye başladı. Bu zaman dilimi içerisinde akaryakıta gelen zamlardan bazıları gizli yapılırken bazıları kamuoyuna açıklandı. Gizli zamlardan sonra sıra şimdi de gizli indirime geldi...



AÇIKLAMA YAPILDI

Kamupersonelicom'da yer alan habere göre; sektör kaynakları tarafından İndirimin neden kaynaklandığına yönelik açıklama geldi. Bu açıklamada şu ifadeler kullanıldı: “Benzin ve motorine peş peşe (4 kuruşa kadar) kamuoyuna açıklanmadan zam yapıldı. Akaryakıt dağıtım şirketleri böylece toplam kâr marjlarını ya da paylarını artırdı. Benzinde bu pay öngörüleni aşmış olabilir. Bunu bilemiyoruz. Bu durumda enerji yönetimi de müdahale etmiş olabilir”

Araç sahipleri bayram edecek! Benzin, Motorin ve LPG fiyatlarında indirim!

Benzin, motorin ve LPG fiyatları düşüyor! Brent petrolün ucu akaryakıta dokundu! İşte o rakam!

Akaryakıt ve otogaza büyük indirim müjdesi! O tarih açıklandı!

Akaryakıt fiyatlarında çok büyük indirim! Dikkat! Benzin, motorin ve LPG..

Dolar 14 liraya yaklaştı! Döviz piyasasında neler oluyor?

Altın piyasası karışık... Son dakika altın fiyatları!

2022'de emlakta ne prim yapacak? Ne prim yapmayacak?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön