21 / 05 / 2024

Akaryakıt fiyatlarına gizli zam, gizli indirim! Şok açıklama geldi!

Akaryakıt fiyatlarına gizli zam, gizli indirim! Şok açıklama geldi!

Son zamanlarda akaryakıt fiyatlarına üst üste zamlar gelmeye başladı. Bu zaman dilimi içerisinde akaryakıta gelen zamlardan bazıları gizli yapılırken bazıları kamuoyuna açıklandı. Gizli zamlardan sonra sıra şimdi de gizli indirime geldi...



GİZLİ İNDİRİM DE YAPILDI

Milyonların yakından takip ettiği akaryakıt fiyatlarına yapılan gizli zamlardan sonra, bu kez de  benzinin litre fiyatına 5 kuruş indirim yapıldığı belirtildi.  Konu ile ilgili olarak benzinin litresinin 15 lira 29 kuruştan, 15 lira  24 kuruşa, katkılı benzinin litresi ise 15 lira 32 kuruştan, 15 lira 27 kuruşa düşütüğü söylendi.

Akaryakıt fiyatlarına gizli zam, gizli indirim! Şok açıklama geldi!

Sektör kaynakları tarafından İndirimin neden kaynaklandığına yönelik bir açıklama geldi. İşte o açıklama...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön