02 / 05 / 2024

Akaryakıta çifte indirim! 

Akaryakıta çifte indirim! 

Akaryakıt fiyatlarında yaşanan son dakika gelişmesi. Okkalı zamların ardından beklenen indirim haberi duyuruldu. Akaryakıta çifte indirim. İşte tüm detaylar...



Geçtiğimiz günlerde benzin ve motorin fiyatlarına gelen zamların ardından tabelalar yeniden güncellenmişti. Gelen zamlarla birlikte araç sahipleri benzin ve motorin fiyatlarında yaşanan son dakika gelişmelerini sıkı takip ediyor. Yapılan son dakika açıklaması ise araç sahiplerini sevindirecek. Benzin ve motorine dev indirim gelecek.

AKARYAKITA ÇİFTE İNDİRİM GELİYOR
Akaryakıt fiyatlarında yaşanan zam ve indirim haberleri araç sahiplerinin gündemine geliyor. Geçtiğimiz günlerde benzin ve motorine gelen zamların ardından fiyatlar yeniden 25 TL seviyesine kadar çıkmıştı. Fiyatlardaki artış vatandaşların gündemiyken sektör kaynaklarından gelen son dakika bilgisi herkesi sevindirecek.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön