07 / 05 / 2024

Akaryakıta kallavi zam kapıda! Dikkat! Birkaç gün içinde...

Akaryakıta kallavi zam kapıda! Dikkat! Birkaç gün içinde...

Petrol fiyatları Ukrayna-Rusya arasında gittikçe savaş eşiğine gelen ilişkiler sebebiyle, birkaç gün önce tekrar yükselişe geçti. Uzmanlarca yapılan değerlendirmelerde, akaryakıt fiyatlarına bu gelişmeler doğrultusunda kallavi bir zam geleceğine vurgu yapıldı. 



Brend Petrol fiyatlarına ilişkin flaş gelişmeler meydana geliyor ve fiyatlardak artış sürüyor. Geçen hafta fiyatları 2-3 gün stabilleşen petrol fiyatları Ukrayna-Rusya arasında gittikçe savaş eşiğine gelen ilişkiler sebebiyle, birkaç gün önce tekrar yükselişe geçti. Buna ek olarak, akaryakıt fiyatlarının bu gelişmeler nedeniyle 3 – 4 gün içinde tekrar yükseleceğine dikkat çekiliyor. 

Akaryakıta kallavi zam kapıda! Dikkat! Birkaç gün içinde...

AKARYAKIT FİYATLARINA KALLAVİ ZAM

Bu süreçte petrol varil fiyatlarının, Ukrayna ve Rusya’dan gerçekleştirilecek açıklamalarla 120 doların üzerine yükselme ihtimalinin olduğu aktarılıyor. Uzmanlarca yapılan değerlendirmelerde, akaryakıt fiyatlarına bu gelişmeler doğrultusunda kallavi bir zam geleceğine vurgu yapıldı. 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön