19 / 05 / 2024

Akaryakıta kallavi zam kapıda! Dikkat! Birkaç gün içinde...

Akaryakıta kallavi zam kapıda! Dikkat! Birkaç gün içinde...

Petrol fiyatları Ukrayna-Rusya arasında gittikçe savaş eşiğine gelen ilişkiler sebebiyle, birkaç gün önce tekrar yükselişe geçti. Uzmanlarca yapılan değerlendirmelerde, akaryakıt fiyatlarına bu gelişmeler doğrultusunda kallavi bir zam geleceğine vurgu yapıldı. 



BİRKAÇ GÜN İÇİNDE ZAM

Akaryakıt fiyatlarına gelen zamlarartık rutin hale geldi ve her 5-6 günde bir motorin ve benzine gelen zamlar rekor kırmaya başkadı. Gelecek birkaç günde akaryakıt ve otogaz fiyatlarına yeniden kallavi bir zam geleceği öngörülüyor. 

Akaryakıta kallavi zam kapıda! Dikkat! Birkaç gün içinde...

SELÇUK GEÇER DE DUYURDU

Kamupersoneli'nde yer alan habere göre; ekonomist Selçuk Geçer de bu konuyla ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. Geçer, konuya ilişkin açıklamalarında Brent petrol fiyatlarında yaşanan yükselişin, Ukrayna- Rusya krizi ile tırmandığına dikkat çekerek yeni bir akaryakıt zammını beklediklerinin altını çizdi. 

Akaryakıt sektöründeki uzman isimler de gelecek hafta içerisinde başta benzin, motorin LPG olacak şekilde bütün akaryakıt ürünleri ile birlikte enerji fiyatlarının da zamlanacağını vurguladı.

Altını olana kredi faizlerinde indirim! Resmen açıklandı!

Ayçiçek yağında dev indirim resmen açıklandı! 79.90 TL’ye düştü!

Emekli maaşları bir kez daha artıyor! Maaşlara 5 gün içinde 750 lira ekleniyor!

Altında son dakika! Gelecek haftadan itibaren...

Faturası yüksek gelenlere müjde! Elektrik indirimi resmen açıklanıyor!

Sektör temsilcilerinden uyarı: Ev fiyatları yüzde 60 zamlanacak!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön