06 / 05 / 2024

Akaryakıtta indirim! Benzin ve mazot fiyatlarında indirim var mı? 1,55 TL’lik…

Akaryakıtta indirim! Benzin ve mazot fiyatlarında indirim var mı? 1,55 TL’lik…

Geçtiğimiz haftalarda 120 dolarlara kadar yükselen Brent petrolün varil fiyatı, 108 dolar seviyelerine kadar geriledi. Petrol fiyatlarının düşüşüyle birlikte motorinin litre fiyatında indirim beklentisi oluştu.



FİYATLAR NASIL BELİRLENİYOR?

Türkiye'nin de dâhil olduğu Akdeniz piyasasındaki işlenmiş ürün fiyatlarının ortalamasıyla döviz kurundaki değişiklikler baz alınarak belirlenen akaryakıt fiyatları, rafineriler tarafından hesaplanıyor. 

Akaryakıtta indirim! Benzin ve mazot fiyatlarında indirim var mı? 1,55 TL’lik…

Bu hesaplanmanın ardından dağıtım firmaları tarafından uygulanan fiyatlar, serbesti ve rekabet sebebiyle kentlere ve şirketlere göre değişiklikler gösterebiliyor.

Arabası olanlar dikkat! Akaryakıt fiyatlarına zam geldi mi? 

İş arayanlar dikkat: 88 binden fazla işçi aranıyor! En az 4 bin 253 TL maaş…

Dacia elektriklendi: Ekonomik fiyatlı Spring modeli Türkiye yollarında!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön