20 / 05 / 2024

Akaryakıtta son dakika müjdesi! Benzin, motorin ve LPG alacaklar hemen baksın!

Akaryakıtta son dakika müjdesi! Benzin, motorin ve LPG alacaklar hemen baksın!

Akaryakıtta zamlar peş peşe gelirken, Ziraat Bankası’ndan resmen nefes aldıracak bir haber geldi. Ziraat Bankası, M Oil ile yaptığı iş birliği kapsamında akaryakıt ve otogaz alımlarında 75 75 hediye edeceğini paylaştı.



KAMPANYA DETAYLARI

  • 1 Temmuz 2023 - 15 Ağustos 2023 tarihlerinde Bankkart anlaşmalı M Oil istasyonlarında Bankkart POS'undan farklı günlerde ve bir kerede gerçekleştirilecek 300 TL ve üzeri dördüncü akaryakıt ya da otogaz harcamalarına 75 TL Bankkart Lira verileceği ifade edildi.

  • Kampanyaya Bankkart Mobil uygulaması ile bankkart.com.tr internet sitesinden veya kısa mesaj ile katılım sağlanabileceği öğrenildi.

 Akaryakıtta son dakika müjdesi! Benzin, motorin ve LPG alacaklar hemen baksın!

  • Kısa mesaj ile katılım sağlamak için MOIL yazıp 4757'ye Ziraat Bankası’na kayıtlı Turkcell, Vodafone ve TürkTelekom operatörlerine ait cep telefonundan kısa mesaj gönderilmesi gerektiği paylaşıldı. KKTCell operatörlerine ait Ziraat Bankası’na kayıtlı cep telefonu numaralarından ise +905327524757'ye kısa mesajın gönderilmesi gerektiği ve kısa mesaj gönderimlerinin ücretsiz olduğu duyuruldu.

  • Akaryakıt kampanyasının müşteri bazlı olduğu, bir müşterinin kampanyaya ancak bir kez katılabileceği ve aynı zamanda en fazla 75 TL Bankkart Lira kazanabileceği bildirildi.

  • İşlemlerin Bankkart anlaşmalı M Oil istasyonlarında ve Bankkart POS'undan gerçekleşmesinin gerektiği kaydedildi.

  • Aynı gün içerisinde gerçekleştirilen 300 TL ve üzeri işlemlerden yalnızca birinin kampanyaya dahil edileceği öğrenildi.

  • Ödül kazanımına yönelik bilginin slip üzerinde ve Bankkart Mobil uygulamasında yer alacağı ve kazanımın kısa mesajla bildirileceği ifade edildi.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

SON DAKİKA! Fed faiz kararını açıkladı!

SSK, 4A ve 4B’lilere emeklilik şoku! Tüm hayalleriniz tepetaklak olabilir! Hizmet dökümüne acil bakın!

Benzin, motorin ve LPG’de son dakika müjdesi! Resmen düğmeye basıldı! Arka arkaya zam gelmişti!

2023 PTT personel alımı ne zaman? Başvuru tarihleri belli oldu mu?


Geri Dön