18 / 05 / 2024

AKBANK emeklisine vadettiği dini bayram ikramiyelerini vermedi

AKBANK emeklisine vadettiği dini bayram ikramiyelerini vermedi

Ramazan ve Kurban Bayramlarında emeklilere verilen bayram ikramiyelerini Akbank'tan alan emekliler hak ettikleri paralarını alamadı.



EMEKLİLER NE İSTİYOR?

Emekliler, üye oldukları Aksandık’tan taleplerini de şöyle sıraladı:

Diş tedavilerinde belirli bir limit ve dahilinde tedavi imkânı varken daha sonra diş tedavi ücretleri kaldırılarak Sağlık Uygulama Tebliği (SUT) seviyesine indirildi. Böu yüzden diş tedavilerinde masrafların büyük bir bölümü çıktı.SUT rakamları o kadar düşük ki diş hekimlerine yapılan KDV ödemesini dahi karşılamıyor. Aksandık bu yılbaşında bir açıklama yaparak lütufmuş gibi SUT fiyatlarının üç katı seviyesine çıkarıldığını açıkladı. Şu anda da ‘bazı diş hekimleriyle yüzde 20 ıskonto anlaştık, oralara gidin’ diyorlar. Bu açıklamayı da Akemder’i aracı kılarak yaptırıyorlar. Maalesef bir grup Akbank Aksandık emeklisi de çeşitli platformda iyileştirme adı altından yapılan bu açıklamaları minnetle, şükran duygularıyla, teşekkürle karşılıyorlar. Diş tedavilerinde eskiden olduğu gibi yine limit dahilinde olmasını talep ediyoruz. Diş klinikleri ve hastaneler ile anlaşma sağlanmalı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön