03 / 05 / 2024

AKBANK emeklisine vadettiği dini bayram ikramiyelerini vermedi

AKBANK emeklisine vadettiği dini bayram ikramiyelerini vermedi

Ramazan ve Kurban Bayramlarında emeklilere verilen bayram ikramiyelerini Akbank'tan alan emekliler hak ettikleri paralarını alamadı.



Akbank emeklileri, bütün emeklilere dini bayramlarda verilen bayram ikramiyelerini Akbank-Aksandık emeklilerine derhal geriye dönük yasal faizi ile ödenmesini istiyor. Ramazan ve Kurban bayramlarında emeklilere ödenen bayram ikramiyeleri hesaplarına yatmayan mağdurlar İstanbul Beşiktaş'ta eylem yaparak banka yönetimini protesto etti.

ÜVEY EVLAT MUAMELESİ GÖRÜYORUZ TEPKİSİ

Akbank-Aksandık emeklileri bankaya çeyrek asırdan fazla fedakarca hizmet ettiklerini söyleyerek alın teriyle kazandıkları haklarının kendilerine derhal ödenmesini istedi. Emekliler, Aksandık’tan yasalara göre emekli olduklarını ancak ve banka ve Aksandık'ın kendilerine üvey evlat muamelesi yaptığından şikayetçi oldu. Akbank emeklileri 5 yıldan beri hak kayıplarının had safhaya ulaştığını bankanın kuruluşu olan her 30 Ocak’ta personele verilen kuruluş ikramiyesinin emeklilere de verilmesini talep ettiklerini dile getirdi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön