15 / 05 / 2024

Akbank kredi kartları ile gıda ve market alışverişlerinde yüzde 20 indirim fırsatı!

Akbank kredi kartları ile gıda ve market alışverişlerinde yüzde 20 indirim fırsatı!

Akbank kredi kartları Axess ve Wings sahiplerine özel ayrıcalıklı ve yüzde 20’ye varan indirim imkanları sunuyor. Market ve gıda alışverişlerini kapsayan kampanyalar 30 Nisan’a kadar devam edecek.



İşte, Banka’nın Juzdan uygulamasında geçerli olan öne çıkan bazı kampanyalar:

Akbank kredi kartları ile gıda ve market alışverişlerinde yüzde 20 indirim fırsatı!

  • 300 lira ile 10 bin lira arası peşin harcamalara faizsiz, ücretsiz iki taksit fırsatı.
  • Peşin ve taksitli işlemlere faizsiz, ücretsiz bir ay erteleme imkanı.
  • Kredi kartları ile market, manav, kasap ve şarküteri sektörlerinde tek seferde yapılacak ikinci ve sonraki 300 lira üzeri harcamaya 25 lira, toplamda 150 lira chip-para hediye ediyor.
  • www.bizimtoptan.com.tr’de 1.000 lira ve üzeri ilk alışverişinize 75 lira chip-para veya 2 bin 500 lira ve üzeri alışverişlerde 150 lira chip-para veriyor.
  • CarrefourSA mağazalarından ve carrefoursa.com’dan yapılacak Klasik Ramazan Kolisi, Süper Ramazan Kolisi, Mega Ramazan Kolisi ve Lüks Ramazan Kolisi alımlarında yüzde 20 indirim uyguluyor.
  • CarrefourSA’larda veya carrefoursa.com’da ilk 1.000 TL ve üzeri alışverişinize 50 lira chip-para hediye ediyor.
  • Yemeksepeti.com veya Yemeksepeti mobil uygulaması üzerinden Yemeksepeti Restoran, Yemeksepeti Market veya Yemeksepeti Mahalle kategorilerinden yapılacak dördüncü 150 lira ve üzeri alışverişinize 100 lira chip-para hediye ediyor.
  • Restoran harcamalarına yüzde 5, toplamda 150 lira indirim fırsatı.
  • Kampanyaya katılan Metro market mağazalarında gerçekleştireceğiniz vade farksız altı taksitli alışverişlerinizde ilave olarak 3 taksit fırsatı daha sunuyor.
  • Koton mağazaları ve Koton.com’da tek seferde yapılacak 750 lira ve üzerindeki ilk harcamaya 75 lira chip-para hediye ediyor. Ayrıca peşin fiyatına 6 taksit imkanı sunuyor.

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön