25 / 05 / 2024

Akbank promosyon falan derken gazı iyice açtı! 3 ay boyunca bedava olarak verecekler, siz de öğrenin

Akbank promosyon falan derken gazı iyice açtı! 3 ay boyunca bedava olarak verecekler, siz de öğrenin

Özel bankalar arasındaki kampanya yarışı giderek kızışıyor. Akbank tarafından yapılan son açıklama ciddi şekilde yankı uyandırdı. İşte Akbank'ın müşterileri için hazırladığı kampanyanın detayları...



Emekli promosyon yarışı, yılbaşına kadar son buldu. Bazı emekli vatandaşlar ise yılbaşından sonraki promosyon rakamlarını beklemeye başladı. Son durum böyle olurken, bankalar arasında da ciddi bir kampanya yarışı patlak verdi. Gazı açan bankalar arasında yer alan Akbank ise son kampanyasının detaylarını vatandaşlarla paylaştı. 

Akbank tarafından çok önemli bir duyuru yapıldı. Banka tarafından yapılan duyuru kampanyanın ayrıntıları paylaşıldı ve 70 yaş altı müşterilerin katılım sağlayabileceği kampanya kapsamında 3 ay boyunca bedava internet kullanılabileceği aktarıldı.

Akbank’ın resmi sitesi üzerinde duyurulan kampanyaya göre, 3 ay boyunca aylık 10 GB toplamda 30 GB internet hediye edileceği belirtilen duyurunun devamında davet koduyla Akbank Mobil’den ilk kez Akbanklı olanlar için 3 ay boyunca bedava her ay aylık 10 GB toplamda 30 GB imternet hediye edileceği ifade edildi ve kampanyanın sadece vodafone hatlarda geçerli olacağı ifade edildi.

Kampanya kapsamında Vodafone faturalı hat müşterisi olan ve Akbank Mobil üzerinden ilk kez Akbanklı olanlar 3 ay boyunca her ay aylık 10 GB kazanabileceği belirtilen duyurunun devamında Kampanyaya Vodafone Yanımda uygulamasında tek seferlik gözüken davet kodunu Akbank Mobil’den Akbanklı olma sürecine başlarken girerek katılabileceğiniz ve kodunuzu bir kere görebileceğiniz için aldıktan sonra başka bir yere not etmeniz gerektiği vurgulandı.


Geri Dön