28 / 04 / 2024

Akbank, Ziraat, Vakıf ve Halkbank... Bankalar yeni yarışa girdi, ING'den turuncu kodlu açıklama

Akbank, Ziraat, Vakıf ve Halkbank... Bankalar yeni yarışa girdi, ING'den turuncu kodlu açıklama

Özel bankalar arasındaki emekli promosyonu yarışlarından sonra bu sefer de hem kamu bankaları hem de özel bankalar arasında kampanya yarışı başladı. Kamu bankalarının kredi imkanlarından sonra ING bank da yeni kampanyasının detaylarını paylaştı.



Özel bankalar arasında emekli promosyonları noktasında önemli bir yarış yaşandı. Kamu bankaları ise bu yarışın içerisine girmektense müşterilerini daha farklı yolda elde tutmanın hesabı içerisine girdi. Bu kapsamda kamu bankaları tarafından vatandaşlara yönelik uygun ödeme koşullarını sağlayan krediler oluşturuldu. Kamu bankalarının bu adımını gören özel bankalar ise müşterilerine daha farklı yollardan yeni kampanyalar hazırlamaya başladı. İşte alışverişten akaryakıta kadar birçok önemli alanda yapılan kampanyalardan sonuncusunu açıklayan banka ING bank oldu. 
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön