15 / 05 / 2024

Akbank'tan çılgın emekli promosyon kampanyası!

Akbank'tan çılgın emekli promosyon kampanyası!

Akbank, merakla beklenen promosyon ödemeleri hakkında açıklama yaptı. Temmuz ayıyla birlikte emekli maaşları artarken, Akbank da promosyon tutarlarını yükseltti. İşte Akbank'ın güncel promosyon rakamları...



Ayrıca, SSK, Bağkur veya Emekli Sandığı emeklisi olan ve 1 Temmuz-31 Temmuz 2023 tarihleri arasında emekli maaşını Akbank'a taşıyan ve 3 yıl boyunca bankada kalma taahhüdü veren emeklilere 7.000 TL'ye kadar promosyon ödemesi yapılacağı bildirildi. Bunun yanı sıra, kampanya süresi boyunca Akbank bireysel kredi kartı olmayan veya ilk kez Access veya Winx kartı başvurusu yaparak onay alan müşterilere 12 ay boyunca tek seferde veya toplamda her ay en az 2500 TL harcama taahhüdü karşılığında 3000 TL chip para ve toplamda 10.000 TL ödül fırsatı sunuluyor.

Akbank tan çılgın emekli promosyon kampanyası!

Akbank müşterileri, şubeye gitmeye gerek kalmadan Akbank mobil, internet veya müşteri iletişim merkezi aracılığıyla kolayca maaşlarını taşıyabilir ve promosyon başvurusunda bulunabilirler. Promosyon ödemeleriyle ilgili detaylı bilgiye Akbank'ın resmi internet sitesinden ulaşabilirsiniz.

Asgari ücretlinin hayalleri suya düştü: Daha cebe girmeden 48,5 dolar eridi!
İş Bankası'ndan son dakika müjdesi! 1.000 USD'ye kadar Hediye Kart verilecek!
Emekli maaşında seyyanen zam düğümü: 8 bin 77 lira ek ödeme yapılacak mı? Kamu-Sen'den emekliye seyyanen zam talebi! 

Geri Dön