03 / 05 / 2024

Akbank’tan depremzedelere 10 milyar liralık finansman desteği! İşte destek paketinin detayları...

Akbank’tan depremzedelere 10 milyar liralık finansman desteği! İşte destek paketinin detayları...

Kahramanmaraş merkezli depremin ardından Akbank da afet bölgesine yönelik desteklerini açıkladı. Banka afet bölgesindeki müşterileri için 10 milyar liralık finansman desteğinde bulunacak.



Akbank, Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinin aşılması ve bölgenin tekrar yeniden toparlanarak kalkınmasına ilişkin destek paketini açıkladı. Banka’dan yapılan yazılı açıklamada, ilk günden itibaren yardım seferberliğini sürdürdükleri ve deprem bölgesinde kalıcı çözümlerin hayata geçmesi amacıyla 650 milyon liralık katkıda bulundukları belirtildi. Banka ayrıca afet bölgesindeki müşterileri için 10 milyar lira değerinde bir finansman desteği sunacak.

Akbank’tan depremzedelere 10 milyar liralık finansman desteği! İşte destek paketinin detayları...

Banka, bir yandan deprem felaketlerinden etkilenen bölgede ısınma, barınma, gıda ve giyinme gibi temel ihtiyaçların karşılanması için çalışmalarına devam ederken, bir yandan da bölgedeki finansal gereksinimler doğrultusunda çeşitli önlemler aldıklarını bildirdi. Depremden etkilenen müşterilerine 10 milyar TL’lik finansman desteğini de açıklayan banka, sözkonusu finansal destek paketinin kredi ve kredi kartı borç erteleme, ücretsiz işlemler, bağış ödemelerinde taksitlendirme gibi birçok finansal kolaylığı içerdiği kaydedildi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön