26 / 07 / 2024

Akbank’tan depremzedelere 10 milyar liralık finansman desteği! İşte destek paketinin detayları...

Akbank’tan depremzedelere 10 milyar liralık finansman desteği! İşte destek paketinin detayları...

Kahramanmaraş merkezli depremin ardından Akbank da afet bölgesine yönelik desteklerini açıkladı. Banka afet bölgesindeki müşterileri için 10 milyar liralık finansman desteğinde bulunacak.


SENTEZ MEKANİK 10. YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI!


VEFAT EDENLERİN BORÇLARI SİLİNİYOR

Akbank’tan depremzedelere 10 milyar liralık finansman desteği! İşte destek paketinin detayları...

Banka, yaptığı yazılı açıklamada Kahramanmaraş merkezli yaşanan deprem felaketinde hayatını kaybeden bireysel ve gerçek kişi ticari işletme müşterilerinin kredi ve kredi kartı borçlarını da sildiğini duyurdu.  Adıyaman, Hatay, Kahramanmaraş, Malatya, Osmaniye illeri ile İslahiye ve Nurdağı ilçelerindeki bireysel ve gerçek kişi ticari işletme müşterileri için ücretsiz işlem ve hizmet olanağı da sağlayacağını belirten Banka, bu kapsamda; 31 Ağustos 2023 tarihine kadar, Akbank müşterilerinin deprem bölgesindeki şubelerindeki hesaplarından gerçekleştireceği havale, EFT, Swift işlemlerinden ve bu şubelerdeki hesaplara yapılan havale işlemlerinden ücret almayacak.

BİR YIL KREDİ KARTI ÜCRETİ ALMAYACAK

Yazılı açıklamada, 2023 yılı boyunca Akbank bireysel ve ticari kredi kartlarının ücretlerinin de alınmayacağı belirtilirken, Akbank müşterileri ayrıca depremden en çok etkilenen illerde kullanıma uygun olan Akbank ATM’leri dışındaki diğer banka ATM’lerinden yapacakları işlemlerden, Akbank ATM’lerinden yapacakları kartsız para yatırma ve limit üzeri para çekme işlemlerinden 31 Ağustos 2023 tarihine kadar ücret ödemeyecek. Bunun yanı sıra çek ve senet işlemlerinden de 31 Ağustos 2023 tarihine kadar ücret alınmayacağı kaydedildi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön