14 / 05 / 2024

Akbank`tan nefes kesen son dakika müjdesi! Hemen başvuran anında 300 TL'ye kavuşuyor!

Akbank`tan nefes kesen son dakika müjdesi! Hemen başvuran anında 300 TL'ye kavuşuyor!

Ülkenin önde gelen özel bankalarından biri olan Akbank, Ocak ayı başında yeni bir kampanya duyurusu yaptı. Bu konuda market alışverişinde yardıma ihtiyacı olan tüketiciler için bir marketler zinciri ile çalıştığını açıklayan Akbank, kampanyaya ilişkin tüm detayları paylaştı...



Akbank, Ocak ayına özel alışveriş kampanyası başlattığını duyurdu. Söz konusu kampanyada Migros ile çalıştıklarını açıklayan banka, kampanyayla ilgili tüm detayları da paylaştı.

Akbank`tan nefes kesen son dakika müjdesi! Hemen başvuran anında 300 TL ye kavuşuyor!

AKBANK-MİGROS KAMPANYASI

Akbank, uygun fiyatlarla market alışverişi yapmak isteyen tüketiciler için indirim kampanyası başlattığını resmi internet sitesinde duyurdu. Migros ile yapılan ortak anlaşma kapsamında tüketicilere 300 TL değerinde Migros hediye çeki verilecek.

AKBANK MİGROS KAMPANYASINA BAŞVURU

Migros'tan 300 TL'lik hediye çeki almak isteyen tüketicilerin, Akbank mobil uygulamasından '1007MIGROS300' davet kodu ile banka müşterisi olmaları gerekmektedir. Akbank, söz konusu kodun hem Migros Sanal Market sitesinde hem de Migros Sanal Market'te geçerli olduğunu ve kodun sadece uygulama içinden kullanılabileceğini açıkladı. Kampanya kodunun Migros şubelerinde geçersiz olduğu yapılan açıklamanın detayında yer aldı.

Akbank`tan nefes kesen son dakika müjdesi! Hemen başvuran anında 300 TL ye kavuşuyor!

AKBANK KAMPANYA AYRINTILARI!

  • Kampanya kapsamında "1007MIGROS300" davet kodunu kullanarak Akbank Mobil uygulaması üzerinden ilk kez Akbanklı olanlar 300 TL değerinde ve yalnızca Migros Sanal Market’te geçerli indirim kodu kazanacaktır.
  • Kampanyadan Akbank Mobil üzerinden ilk kez Akbanklı olanlar yararlanabilecektir.
  • Kampanya sadece Akbank Mobil uygulaması üzerinden "1007MIGROS300" davet kodunu kullanarak yapılan başvurular için geçerlidir.
  • Müşteriler kampanyadan sadece bir kere yararlanılabilecektir.
  • Kampanya kapsamında kazanılan 300 TL tutarındaki Migros Sanal Market indirim kodu sadece Migros Sanal Market web sitesi ve Migros mobil uygulamasındaki alışverişlerde geçerlidir.
  • Mobil üzerinden Akbanklı olmak ve kampanyadan yararlanabilmek için Akbank Mobil uygulamasını indirip, “müşteri olmak istiyorum” butonuna tıklanması ve davet kodu alanına "1007MIGROS300" kodunu yazarak ilerlenip müşteri olunması önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kampanyadan "1007MIGROS300" davet koduyla ilk kez Akbank Mobil uygulaması üzerinden Akbanklı olan herkes yararlanabilecektir. "1007MIGROS300" davet kodu girilmeden ilerlenen Akbanklı olma süreçlerinde kampanyadan yararlanılamayacaktır.
  • Kampanya kapsamında kazanılan 300 TL değerindeki Migros Sanal Market indirim kodunun kullanım süresi 31 Mart 2023 tarih ve saat 23:59’da sona erecektir. Bu tarihten sonra kodlar geçersiz sayılacak ve kullanılamayacaktır.
  • Migros Sanal Market indirim kodu tek kullanımlıktır, bölünemez.
  • Kampanya başka bir kampanya ile birleştirilemez.
  • İndirim tutarı karşılığında para iadesi yapılamaz.
  • İptal ve iade durumlarında kampanyadan tekrar yararlanılamaz.
  • Kampanya, davet koduyla Mobil'den Akbanklı olan ilk 7.000 müşteri ile sınırlıdır.
Araç, ehliyet sahipleri dikkat! 1.130 TL ödemezsiniz arabanızı kaybedebilirsiniz!
Çocuk sahibi ailelere son dakika müjdesi! Her ay 350, 450, 550, 650 lira para verilecek!
Aile Bakanlığı'ndan son dakika müjdesi! Bu kişilere 1.594 TL verilecek! Son dakika!

Geri Dön