04 / 05 / 2024

Akbank'tan promosyonun en yükseği! Bayramda ilaç gibi gelecek!

Akbank'tan promosyonun en yükseği! Bayramda ilaç gibi gelecek!

Bayram döneminde verilen promosyonlar ve ikramiyeler pek çok vatandaşa fayda sağladı. Özellikle emeklinin alım gücünün giderek düştüğü ekonomik ortamda bankaların yaptığı kampanyalar can suyu niteliğinde oldu. Bundan dolayı pek çok emekli maaşlarını en iyi promosyonu sunan bankaya taşımak için araşt



Emeklilerin yüzünü güldürecek son haber ise Akbank tarafından geldi. Akbank, bayram öncesinde yaptığı duyuruyla emeklilere yönelik promosyon ödemelerini güncellediğini açıkladı. Emeklilere müjde veren banka, promosyon rakamlarındaki son durumu da paylaştı. Akbank tarafından promosyonun en yükseği verilecek. İşte detaylar...

Akbank tan promosyonun en yükseği! Bayramda ilaç gibi gelecek!

Akbank yüksek promosyon imkanı

Emekli promosyonlarındaki güncelleme çalışmaları devam ediyor. Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesi ve en düşük emekli maaşındaki artış ile birlikte, 16 milyon emekliyi ilgilendiren promosyon ödemeleri de güncelleniyor.

Bu gelişmelerin etkisiyle bankalar arasındaki rekabet kızışırken, promosyon ödemelerini güncelleyen bankalar arasında Akbank da yerini aldı. Akbank, emekli vatandaşları kendi müşteri portföyüne katmak için güncel promosyon rakamları sunuyor. 2022 yılında başlayan promosyon ödemeleri, en düşük emekli maaşının 7 bin 500 TL olmasıyla birlikte otomatik olarak arttı.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön