18 / 05 / 2024

Akbank'tan promosyonun en yükseği! Bayramda ilaç gibi gelecek!

Akbank'tan promosyonun en yükseği! Bayramda ilaç gibi gelecek!

Bayram döneminde verilen promosyonlar ve ikramiyeler pek çok vatandaşa fayda sağladı. Özellikle emeklinin alım gücünün giderek düştüğü ekonomik ortamda bankaların yaptığı kampanyalar can suyu niteliğinde oldu. Bundan dolayı pek çok emekli maaşlarını en iyi promosyonu sunan bankaya taşımak için araşt



Akbank tan promosyonun en yükseği! Bayramda ilaç gibi gelecek!

Akbank güncel emekli promosyon ödemeleri

Akbank, promosyon ödemelerini güncellediğini duyurarak bankalar arasındaki promosyon rekabetinde öne geçti denilebilir. Banka Ramazan Bayramı'na saatler kala emekliler için müjdeli haber vererek SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emeklilerine promosyon ödemesi yapacağını açıkladı. Promosyon ödemeleri, emeklinin maaş aralığına göre belirlenmiştir.

Buna göre, maaşı 0-3.499 TL arasında olan emeklilere 4.200 TL, 3.500-7.499 TL arasında olanlara 4.850 TL, 7.500-9.999 TL arasında olanlara 6.250 TL ve 10.000 TL ve üzeri maaş alanlara ise 7.000 TL ödeme yapılacak.

Akbank promosyon güncellemesiyle birlikte, emekli vatandaşlar 30 Nisan tarihine kadar promosyon ödemesinden faydalanabilecekler. Bunun yanında, 3 yıl boyunca Akbank'tan emekli maaşlarını alacaklarını taahhüt eden vatandaşlar 7.000 TL promosyon ödemesi ve her ay en az 1.000 TL harcama sözüne karşılık 1.500 TL chip-para kazanacaklar. Toplamda verilecek maksimum promosyon miktarı ise Akbank tarafından 8.500 TL olarak belirlenmiştir.

Garanti BBVA’dan bayram öncesi bulunmaz promosyon! Emekli bu rakamlarla çifte bayram yapacak!

Akbank, İş Bankası, Yapı Kredi, Denizbank ve Garanti Bankası... Bankalarla ilgili bomba gelişme. Hemen bakın

Garanti Bankası'ndan nisan sürprizi. Şimdi bakın hemen devreye alacaklar


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön