05 / 05 / 2024

Akfen Karaköy Gayrimenkul, Eraysan'a ait fabrika binası ile arsasını satın aldı! 3,1 milyon Euro bedelle! 

Akfen Karaköy Gayrimenkul, Eraysan'a ait fabrika binası ile arsasını satın aldı! 3,1 milyon Euro bedelle! 

Akfen GYO bağlı ortaklığı Akfen Karaköy Gayrimenkul Yatırım ve İnşaat A.Ş. Eraysan'a ait fabrika binası ile arsasını 3,1 milyon Euro bedelle satın aldı. İşte ayrıntılar...



Akfen GYO bağlı ortaklığı Akfen Karaköy Gayrimenkul Yatırım ve İnşaat A.Ş., Akfen GYO bağlı ortaklığı Akfen Karaköy Gayrimenkul Yatırım ve İnşaat A.Ş., İstanbul ili, Arnavutköy İlçesi, Ömerli Mahallesi, 267 ada 5 parselde yer alan Eraysan İmalat İthalat İhracat Plastik Makina Ve Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'ne ait 7 bin 27 metrekare arsa üzerinde 16 bin 119 metrekare kapalı alanlı ve 5 Mayıs 2023 tarihli değeri 13,5 milyon EUR olarak belirlenen  "B.A.K. Fabrika Binası ve Arsası" vasıflı taşınmazı şufa hakkı ile beraber 3,1 milyon Euro bedelle satın alma konusunda satıcı ile sözleşme imzaladı. 

Söz konusu taşınmazların şufa hakkı devri bugün tamamlandı. 

Akfen GYO, konuya ilişkin açıklamada, gayrimenkul devir işlemi kısa süre içinde tamamlandıktan sonra fabrika binasının Eraysan şirketine yıllık 308 bin 500 Euro bedelle kiralanacağını belirtti. 

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın KAP açıklaması:
Bağlı ortaklığımız Akfen Karaköy Gayrimenkul Yatırım ve İnşaat A.Ş., İstanbul İli, Arnavutköy İlçesi, Ömerli Mahallesi, 267 ada 5 parselde bulunan Eraysan İmalat İthalat İhracat Plastik Makina Ve Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'ne "(Eraysan)" ait 7.027 m² arsa üzerinde 16.119 m² kapalı alanlı ve 05.05.2023 tarihli değeri 13,5 milyon EUR olarak belirlenen  "B.A.K. Fabrika Binası ve Arsası" vasıflı taşınmazı şufa hakkı ile birlikte 3,1 milyon Euro'ya satın alma konusunda satıcı ile sözleşme imzalamış olup sözleşme kapsamında şufa hakkı devri bugün tamamlanmıştır. Gayrimenkul devir işlemi kısa süre içinde tamamlandıktan sonra fabrika binası şu an fabrikayı işleten Eraysan şirketine yıllık 308.500 Euro bedelle kiralanacaktır.

Özak GYO Göktürk 3 ve Balmumcu projeleri geliyor! Yeni proje! 

Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı 10. Etap için 3.7 milyar TL'lik teklif!

Pasifik GYO Eyüpsultan projesi için düğmeye basıldı! Yeni proje!


Geri Dön