29 / 04 / 2024

Aksaray'a 4,5 yılda 1 milyarlık yatırım!

Aksaray'a 4,5 yılda 1 milyarlık yatırım!

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, göreve geldiği 4,5 yılda yaptığı hizmetler ve hayata geçirdiği projelerle kente yeni bir görünüm kazandırdı.



Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Aksaray’ı marka kent haline dönüştürecek projeleri bir bir inşa etti. Aksaray Belediyesi'nde yer alan habere göre,  kentin en önemli sorunu olan içme suyuna köklü çözüm getiren Başkan Yazgı, eski terminalin yerine yapılan Piri Mehmet Paşa Çarşısı, Yeni sanayi projesi, Kadın aktivite merkezleri, Karabağ tematik parkı, Genç Osman Parkı, Kılıçaslan parkı 2.etabı, Tacin Mahallesine yapılan Recep Tayyip Erdoğan Parkı ve Siloların yerine yapılacak olan Selçuklu parkı ile kente vizyon kazandırdı.

Aksaray’da sanayi esnaflarının ve vatandaşların uzun yıllardır beklediği yeni sanayi sitesi için sanayi esnafları ve oda başkanları ile birlikte görüşmeler yaparak çalışmalara başlanıldı. Aksaray Belediyesi ile  TOKİ  iş birliğinde yapılan, istihdam başta olmak üzere bölgesel gelişmeye katkı sağlaması planlanan Aksaray Yeni Sanayi Sitesi projesi Türkiye’de örnek proje olarak gösterildi.

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı 4,5 yılda 1 Milyar değerinde yatırım yapıldığını belirtirken ; "Aksaray’ımızın asıl sahibi vatandaşlarımızın talepleri görüşleri bizler için çok önemlidir. Vatandaşlarımızın taleplerini, sorunlarını bir bir dinleyerek birlikte çözüm yolları üretmeye çalışıyoruz. Bu hizmet yükünü büyük bir heyecanla yüklendiğimizde belirlediğimiz çizgimizden hiç şaşmadık. Bizler halkından soyutlanmış başına buyruk, programsız ve düzensiz çalışma şekline karşıyız. Her konuda vatandaşlarımız ile birlikte istişareler, görüşmeler, fikir alışverişleri ve ortak akıl çerçevesinde hareket ederek herkes tarafından benimsenen kabul gören hizmetleri ortaya koyuyoruz. Başarının sırrının gücümüzün kaynağı vatandaşlarımız olduğunu çok iyi biliyoruz.” diye konuştu.


Geri Dön