06 / 05 / 2024

Alanyaspor kripto para borsasına atılıyor!

Alanyaspor kripto para borsasına atılıyor!

Süper Lig ekiplerinden Alanyaspor kripto borsasında yatırım yapmaya hazırlanıyor.



Alanyaspor Kulübü, blokzincir şirketi Chiliz ile yeni bir ortaklığa imza attı. Sputniknews'te yer alan habere göre; kulüp bu anlaşmayla kirpto para borsasuna 'taraftar token' ile giriş yapmış olacak. Kulüp yakın  zamanda 'ALA Fan Token'ın lansman tarihi, fiyatı, maksimum arz ve ilk oylama ile ilgiliilgili bilgileri paylaşacak.

Ortaklığa yönelik açıklama yapan  Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu,taraftarın yardımıyla kripto para borsasında öne çıkmayı hedeflediklerini dile getirdi.

Anlaşmadan memnun olduklarını söyleyen Çavuşoğlu, şu açıklamalarda bulundu:

"ALA Fan Token ile taraftarımız kulüp kararlarında önemli etki sahibi olacak ve 'Socios.com'da yer alan çok sayıda etkileşim ve ödül fırsatından faydalanacak. Fan token lansmanımız için son derece heyecanlıyız ve taraftarımızdan büyük bir ilgi bekliyoruz. Bu iş birliğiyle Aytemiz Alanyaspor'un dünyanın sayılı kulüplerinin yer aldığı Socios.com ailesine katılmasından ve kulübümüzü global dijital arenada da güçlü kılmaktan dolayı gururluyuz."

Alanyaspor kripto para borsasına atılıyor!

Chiliz ve Socios.com Kurucusu, Üst Yöneticisi Alexandre Dreyfus bu ortaklık ile Süper Lig camiasının yaklaşık dörtte birinin Fan Token'ları başlatmak için Socioscom ile yeni iş birliğine imza attıklarını dile getirdi.

Türkiye'deki ve Avrupa'daki mevcut varlıklarını büyütmeye devam edeceklerini söyleyen Dreyfus, yakın zamanda Türkiye'de ofis açtıklarını da belirtti.

Kripto paralar için dikkat çeken uyarı: Hepsi batacak!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön