04 / 05 / 2024

Aldığına bin pişman oldu! Bir günlük zararı bile kalpten götürür!

Aldığına bin pişman oldu! Bir günlük zararı bile kalpten götürür!

Sosyal paylaşım platformu Twitter'ı zorlu bir sürecin sonunda 44 milyar dolara satın alan Tesla ve SpaceX’in CEO’su ünlü Elon Musk, şirketin reklam gelirlerinde büyük düşüş yaşandığını açıkladı. Musk, bir günlük kaybın 4 milyon dolar olduğunu duyurdu ve işten çıkarmaları savundu.



Elon Musk, Twitter'ın işleyişinde değişiklik yapmadıklarını ifade ederek, reklam verenlerin bundan vazgeçmesinin doğru olmadığını söyleyerek, aktivistlerin ABD’de ifade özgürlüğünü yok etmeye çalıştığını öne sürdü.

TWITTER ÇALIŞANLARI ELON MUSK'A TOPLU DAVA AÇTI

Twitter’ın ofisleri geçici olarak kapatılırken, birçok çalışan ihbar süresi öncesinde kovulduğu için toplu dava açtı. Elon Musk, işten çıkarttığı kişilere üç aylık kıdem tazminatı verildiğini; bunun da normalden yüzde 50 daha fazla olduğunu söyledi.

Twitter'ın satış sürecinde, Elon Musk'ın, çalışanların neredeyse yarısını işten çıkaracağı basına yansımıştı.

Daha ucuza gelsin diye yurt dışından telefon getirtenlere şok! El konulacak!

Asgari ücret ile ilgili heyecanlandıran son dakika açıklaması geldi! Hemen bakın!

Kur korumalı mevduat faiz oranları ne kadar? Kur korumalı mevduat hesaplama nasıl yapılır?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön