27 / 04 / 2024

Alfa Romeo Stelvio'nun fiyatı şoke etti! 100 bin TL'lik fark dikkat çekti! İşte 7 Şubat 2023 fiyat listesi...

Alfa Romeo Stelvio'nun fiyatı şoke etti! 100 bin TL'lik fark dikkat çekti! İşte 7 Şubat 2023 fiyat listesi...

Alfa Romeo Stelvio'nun yayınlanan Şubat ayı fiyat listesi dikkat çekti. Peki Alfa Romeo Stelvio güncel fiyatı ne kadar oldu? İşte Alfa Romeo Stelvio, 7 Şubat 2023 fiyat listesi...



Alfa Romeo yılın ilk ayında sıfır km'de 2022 model araç satışına devam etmişti. Şubat ayında ise markanın sadece "Tonale" modelinin 2023 model yılı satışına başlandı. Diğer modellerde ise 2022 satışlarına devam edildi. Fakat buna rağmen Alfa Romeo Stelvio'nun geçtiğimiz aya göre 100 bin TL zamlandığı görüldü. Peki Alfa Romeo Stelvio'nun güncel fiyatı ne kadar oldu? İşte Alfa Romeo Stelvio, 7 Şubat 2023 fiyat listesi...

Kusursuz İtalyan tasarımı ve üstün özelliklere sahip bir SUV olan Alfa Romeo Stelvio'nun fiyatına yeni ayda 100 bin TL zam geldi. Alfa Romeo’nun SUV modeli Stelvio, 20 inç alaşımlı jantlar, kırmızı fan kaliperleri ve Alfa Romeo’ya özgü arka led farlarıyla daha ilk bakışta görenleri kendisine hayran bırakmayı başarıyor. Alfa Romeo Stelvio'da konforlu ve güvenli bir yolculuk için gerekli olan tüm şeyler yer alıyor.

Benimsenen bir dizi yenilikçi teknolojik çözüm, Alfa Romeo tarzı bir SUV'un karakterini ortaya koyuyor.  Stelvio, sürüş dinamikleri kavramını kendi sınıfında  baştan yazıyor.

Alfa Romeo Stelvio, ikinci seviye otonom sürüşe ulaşarak, uygulamalı sürüş tutkusu ile son teknoloji otomatik sürüş sistemleri arasındaki bağı kurma sanatında oldukça başarılı oluyor. Stelvio kontrol ve sıra dışı sürüş keyfi sağlamak için otomobilin çevresini akıllıca izleyen sistemlerle çevreliyor.

Peki Alfa Romeo Stelvio kaç TL'den satılıyor? Alfa Romeo Stelvio'nun güncel satış fiyatı ne kadar? İşte Alfa Romeo Stelvio 7 Şubat 2023 fiyat listesi..


 


Geri Dön