06 / 09 / 2024

Ali Ağaoğlu, Kobi patronunu My Prestige'e taşıyacak!

Ali Ağaoğlu, Kobi patronunu My Prestige'e taşıyacak!

Ağaoğlu Grubu, nitelikli konuttan sonra şimdi de nitelikli ofisler inşa etmeye başladı



Grup, çatısında helikopter pistinin de yer alacağı ilk ofis projesini İstanbul'un muhtemel finans merkezi Anadolu yakasındaki Ataşehir'de MyPrestige adıyla hayata geçiriyor.  
 
Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, 60 milyon liralık hasılat oluşturmasını planladığı nitelikli ofis projesinin bu alanda ilk ve örnek bir proje olduğunu söyledi. Ağaoğlu, nitelikli ofis yaklaşımını Ataşehir'in ardından Avrupa yakası başta olmak üzere İstanbul'un diğer bölgelerine de yayacaklarını ifade etti. Ali Ağaoğlu, "Business Center konsepti içinde Avrupa yakasında da, Anadolu yakasında da yeni projeler geliştireceğiz. Nitelikli konut üretimi bizim esas işimiz olmaya devam edecek, ancak bundan böyle nitelikli ofis projeleri de grup içinde önemli bir yere sahip olacak." dedi.

Özellikle küçük ve orta boy işletmelerin ofis ihtiyaçlarını karşılamayı ve bu kuruluşlara modern ve konforlu iş ortamları sunmayı hedeflediklerini belirten Ağaoğlu, projenin toplam 122 ofisten oluştuğunu kaydetti. Metrekare fiyatını 5 bin lira olarak açıklayan Ağaoğlu, "Biz MyPrestige ile apartman dairelerine sıkışmış ofisleri bu mekanlardan çıkarıp konforlu ve modern yapıların içine taşımak istiyoruz. Bu projede yer alan tüm ofisleri de bir ay içinde satacağımıza inanıyorum." dedi.

MyPrestige Ataşehir'de büyüklükleri 70 metrekareden 358 metrekareye kadar çeşitlilik gösteren toplam 122 adet 4 ayrı tipte ofis modeli bulunuyor. 70 ile 80,51 metrekarelik ofislerin fiyatları 348 bin ile 402 bin lira arasında değişiyor. En geniş olan 358 metrekarelik ofislerin fiyatı ise 1 milyon 789 bin lira. MyPrestige'de yer alan tüm ofisler profesyonel düzeyde çok amaçlı toplantı salonları, 7/24 çalışan çok dilli call-center, vale parking, kuru temizleme, çiçek bakım, mobil kuaför, 7/24 acil sağlık servisi, lounge, restoran, eğitim ve danışmanlık servisleri, 7/24 güvenlik sistemi ve housekeeping gibi hizmetlerden yararlanabiliyor. Çatıda kurulan helikopter pistinin yanı sıra helikopter kiralama ve CIP havaalanı transferi de ek bir hizmet olarak veriliyor. 
Zaman

www.agaoglu.com.tr

0216 687 11 11

Ağaoğlu My Prestige satışa çıktı!

Ali Ağaoğlu 10 projeye birden başlıyor!

Ağaoğlu My Prestige'de 348 bin 400 TL'ye!


Geri Dön