01 / 05 / 2024

Ali Kaya: Güzelyalı imar planı usulsüz ve yanlıştır!

Ali Kaya: Güzelyalı imar planı usulsüz ve yanlıştır!

CHP Mudanya ilçe Teşkilatı Başkanı ve Mudanya Belediyesi Meclis üyeleri yaptıkları açıklamada Güzelyalı İmar Planları'nm aceleye getirilerek usulsüzlük ve yanlışlıklar yapılıp, Büyükşehir Meclisi'ne gönderilerek Güzelyalı halkının mağdur edildiğini söyled



Meclis üyesi ve eski Güzelyalı Belediye Başkanı Ali Kaya "Güzelyalı revizyon askı itirazları Büyükşehir Belediye Meclisi'nden geçemedi Güzelyalı halkının 5 yıllık mağduriyeti halen devam ediyor." dedi. 

"ISRARLA BELİRTTİK" Meclis üyesi Erhan Özekin ise, "Revizyon planlarında, eksikler için ek süre isteyerek zamanın yeterli olmadığını ısrarla belirtmemize, şeffaf davranılması gerektiğini sürekli vurgulamamıza rağmen AK Partili meclis üyelerinin oylarıyla aceleyle meclisten 13.09.2013 tarihinde geçirdiğimiz planlarda eksiklerin, hataların isteyerek veya istemeyerek var olduğunu kabul ettiniz. Düzeltilmesi için telaşa düşerek hatalar zincirini uzattınız. Şimdi ne oldu CHP grubunun 13.09.2013 tarihinde belediye meclisinde söyledikleri aynen gerçekleşti. O zaman bizleri dinleseydiniz şimdi Güzelyalı planları onaylanırdı.İşler de bu kadar uzamaz, Güzelyalı halkı da mağdur olmamış olurdu" diyerek sözlerini bitirdi. 

Mudanya Belediyesi ve Mudanya Belediye Başkanlığı nedir? Ne iş yapar? Bu arada AK Parti'ye yakın kişilerin inşaatları hızlı bir şekilde devam etmekte, onlar için mağduriyet şöyle dursun bol kazanç devam ediyor. Onların is tediği bizim işler yürüsün diğerleri özellikle iş yapamasın. Gerekirse devam eden yandaş inşaatlar resimlenerek kanıtlanabilir" dedi. 


Bursa Hakimiyet


Geri Dön