01 / 05 / 2024

Güzelyalı imar planı tekrar uygulanacak!

Güzelyalı imar planı tekrar uygulanacak!

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş Adamları Derneği, ilçe müteahhitleriyle buluşmaya devam ediyor. İMSİAD Başkanı N. Ziya Mescioğlu, iptal edilen Güzelyalı imar planının Belediye Meclisi'nden geçtiği ve tekrar uygulanabileceği müjdesini verdi.



İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş Adamları Derneği (İMSİAD), ilçe müteahhitleriyle buluşmaya devam ediyor. İMSİAD Yönetim Kurulu Üyeleri bu kapsamda önceki gün Mudanyalı müteahhitlerle bir araya geldi.İMSİAD, Bursa ve Türkiye paydasında değer üretme gayretini Mudanya için de seferber etti. Geçtiğimiz günlerde Mudanya'da Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz ve Mudanyalı müteahhitlerle bir araya gelen İMSİAD Yönetimi ve Üyeleri, Mudanya için yapılabilecekler konusunda fikir alışverişinde bulundu. 


Yoğun katılımla gerçekleşen toplantıda açılış konuşmasını yapan İMSİAD Başkanı Namık Ziya Mescioğlu, iptal edilen Güzelyalı imar planının Belediye Meclisi'nden geçtiği ve tekrar uygulanabileceği müjdesini verdi. İlk 6 ayda Bursa'daki konut satış istatistiklerini de paylaşan Mescioğlu sözlerini şöyle noktaladı: "Bursa'da konut satışlarına baktığımızda, ilk 6 ayda 24 bin 935 konut satışının gerçekleştiğini görüyoruz. Geçtiğimiz yıla göre yüzde 29'un üzerinde bir artış söz konusu. Bu sayı ülke genelinde yüzde 21 civarında. Bursa konut satışındaki artışta lider konumunda"


Mescioğlu'nun konuşmasının ardından sözü alan Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz da, meclisteki kararın hayırlı olmasını diledi. Türkyılmaz şunları söyledi: "Farklı partilerden de olsak Bursa'nın ve ilçemizin menfaatleri için bir araya gelebiliyoruz. Bu işbirliğine hepimizin ihtiyacı vardır ve takdire şayandır. Bu kararın Mudanya'daki inşaat firmalarımızın önünü açacağını düşünüyoruz." 


Bursa Haber


Geri Dön