05 / 05 / 2024

güzelyalı imar planı

güzelyalı imar planı

Mudanya’nın beklediği Güzelyalı 1/ bin Ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı ekim ayı olağan meclis toplantısında onaylandı.

Güzelyalı imar planı tekrar uygulanacak!

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş Adamları Derneği, ilçe müteahhitleriyle buluşmaya devam ediyor. İMSİAD Başkanı N. Ziya Mescioğlu, iptal edilen Güzelyalı imar planının Belediye Meclisi'nden geçtiği ve tekrar uygulanabileceği müjdesini verdi.

Ali Kaya: Güzelyalı imar planı usulsüz ve yanlıştır!

CHP Mudanya ilçe Teşkilatı Başkanı ve Mudanya Belediyesi Meclis üyeleri yaptıkları açıklamada Güzelyalı İmar Planları'nm aceleye getirilerek usulsüzlük ve yanlışlıklar yapılıp, Büyükşehir Meclisi'ne gönderilerek Güzelyalı halkının mağdur edildiğini söyled

Mudanya Güzelyalı imar planları meclis onayına sunulacak!

Mudanya Güzelyalı revizyon Uygulama İmar Planı’na son şekli verilecek. Buna göre, Ocak ayı meclis toplantısı gündeminde projenin Büyükşehir Belediyesine sunulacağı söylendi.

Pendik Güzelyalı Mahallesi 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Pendik İlçesi Güzelyalı Mahallesi Park Amaçlı 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Bursa Güzelyalı imar planları vatandaşlara anlatıldı! 

Bursa Mudanya Belediyesi, Güzelyalı için hazırlanan imar planlarını vatandaşlara anlattı. 

Pendik Güzelyalı Liman Tesisleri 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıktı!

İstanbul İli, Pendik İlçesi, Güzelyalı Liman Tesisleri 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Güzelyalı imar planları onaylandı!

Mudanya’nın beklediği Güzelyalı 1/ bin Ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı ekim ayı olağan meclis toplantısında onaylandı.

Avcılar’da imar plan notu değişikliğine İBB'den onay!

Silivri depreminden sonra hızla Avcılar Belediye Meclis toplantısında oy birliği ile kabul ediip İBB Meclisine gönderilen imar plan notu değişikliği dünkü meclis toplantısında onaylandı.

Nevşehir Ortahisar'ın imar planı değişiyor!

Nevşehir Ortahisar Belediyesi Kentsel Yerleşik Alanına İlişkin Geçiş Dönemi Koruma Esasları ve Kullanma Koşulları’ Kapadokya Alan Komisyonu tarafından kabul edildi. Buna göre imar planı değişikliğinin önü açıldı.

Pendik Güzelyalı imar planı tadilatı askıya çıkarıldı!

Pendik İlçesi, Güzelyalı Mahallesi, 2434 parsel ve çevresine ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı...

Binali Yıldırım: Gündemimiz imar planı tadilatı olmayacak!

TBMM Başkanı ve AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, "Ben eğer belediye başkanı olursam İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nin en önemli konusu imar plan tadilatı olmayacak." diye açıklama yaptı. 

Pendik Güzelyalı imar planı askıda!

Pendik Güzelyalı Mahallesi, 2037, 2038, 4125, 4127 parsellerin bir kısmı ve bir kısım kadastral boşluğa ilişkin imar planı askıya çıkarıldı..

Maltepe Gülsuyu imar planı askıya çıktı!

Maltepe İlçesi'ne bağlı Gülsuyu Mahallesi sınırları içerisindeki bazı parsellerin imar planı bugün askıya çıktı..

Kadıköy Göztepe imar planı tadilatı askıya çıktı!

İstanbul'da Kadıköy İlçesi'ne bağlı Göztepe Mahallesi'ndeki bir parsele ilişkin imar planı tadilatı bugün askıya çıktı..

Sakarya Büyükşehir Meclisi'nde imar planı değişiklikleri görüşülecek!

Sakarya Büyükşehir Meclisi bugün toplanıyor. Oturumda imar planı değişikleri, ilçe belediye meclis kararları ve komisyon raporlarından oluşan 59 maddelik gündem konuşulacak.

güzelyalı imar planı Haberi

güzelyalı imar planı

Mudanya’nın beklediği Güzelyalı 1/ bin Ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı ekim ayı olağan meclis toplantısında onay verildi. Başkan Hayri Türkyılmaz, Mudanya’nın kimliğine özgü, turizm öncelikli bir kent planlamasının ortaya çıktığından bahsederek “Kentin omurgası sayılacak bir çalışmaya imza attık, tüm hemşehrilerimize hayırlı olsun” açıklamasında bulundu.

Mudanya Belediyesi'nde yer alan habere göre; mahkeme kararına onay verilmeyen Güzelyalı İmar Planları, Mudanya Belediyesi'nce yeniden hazırlandı. Beklenen Güzelyalı 1/ bin Ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı değişikliği, ekim ayı olağan toplantısının ikinci oturumunda oy birliği ile onaylandı. Mudanya’yı modern şehirciliğin gereklilikleri ile buluşturmak için çalıştıklarından bahseden Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “1992 planlarındaki sınırlara uyulmak kaydıyla yenilenen imar planları ile Mudanya’nın kimliğine ve tarihine özgü, turizm öncelikli bir kent planlaması ortaya çıkarılmış oldu. Sahil bandında kesintisiz...