17 / 05 / 2024

Ali Kaya kim

Ali Kaya kim

İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu ile ilgili yeni düzenlemeler yapıldığını dile getiren Kaya Safet Yönetim Kurulu Üyesi Ali Kaya, “Farklı bir uzmanlık alanı olan yüksekte çalışmanın koşullarını ayrıca düzenleyen bir yönetmeliğe acil ihtiyaç var” dedi.

Ali Kaya: Güzelyalı imar planı usulsüz ve yanlıştır!

CHP Mudanya ilçe Teşkilatı Başkanı ve Mudanya Belediyesi Meclis üyeleri yaptıkları açıklamada Güzelyalı İmar Planları'nm aceleye getirilerek usulsüzlük ve yanlışlıklar yapılıp, Büyükşehir Meclisi'ne gönderilerek Güzelyalı halkının mağdur edildiğini söyled

Ali İhsan Kamanlı kimdir? Ali İhsan Kamanlı ne iş yapmaktadır?

Ali İhsan Kamanlı kimdir? Ali İhsan Kamanlı'ın eğitim durumu nedir? Ali İhsan Kamanlı kariyeri ve eğitim durumu nedir? Ali İhsan Kamanlı'ın kim olduğu ve Ali İhsan Kamanlı'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Ali Fuat Erbil kimdir? Ali Fuat Erbil ne iş yapmaktadır?

Ali Fuat Erbil kimdir? Ali Fuat Erbil'in eğitim durumu nedir? Ali Fuat Erbil kariyeri ve eğitim durumu nedir?Ali Fuat Erbil'in kim olduğu ve Ali Fuat Erbil'in hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Prof. Dr. Mehmet Ali Kaya'dan kentsel dönüşüm açıklaması: Güvenli yapıların inşasında kentsel dönüşümün rolü büyük

Trakya Üniversitesi Doğal Afet Yönetimi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Mehmet Ali Kaya, güvenli yapıların inşa edilmesinde kentsel dönüşümün öneminin büyük olduğunu açıkladı.

Kd Dizayn Mimarlık Limited Şirketi Kuruldu!

Kd Dizayn Mimarlık Limited Şirketi Bağcılar’da 1.000.000,00 TL sermaye bedeli ile İsmet Domaç, Ali Kaya ve Ömürcan Domaç ortaklığında kuruldu.

Hzekioğulları İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hzekioğulları İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kaya tarafından kuruldu.

Depremde kayıplar sarsıntılara uygun tasarlanan yapılarla en aza indirilebilir!

Trakya Üniversitesi (TÜ) Doğal Afet Yönetimi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Mehmet Ali Kaya, Türkiye'nin bir deprem ülkesi olduğunun altını çizdi ve depremde kayıpların nasıl en aza indirilebileceğini açıkladı. İşte ayrıntılar...

Elwin İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Elwin İnşaat Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kaya tarafından kuruldu.

Aky Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Aky Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Ali Kaya tarafından kuruldu.

Teksan Brode Tekstil Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Teksan Brode Tekstil Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi Fatih’te 17 milyon sermaye bedeli Ali Kaya tarafından açıldı.

Mozaik Royal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mozaik Royal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Ali Kaya, Metin Acar ve Sait Kabayel tarafından kuruldu.

CHP Milletvekili Ahmet Kaya'dan demiryolu yatırımı eleştirisi!

CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya yaptığı açıklamada, TCDD Genel Müdürü Ali İhsan Uygun’a Trabzon, Rize, Artvin, Giresun, Gümüşhane ve Ordu illerinde demiryolu olmadığını söyleyerek, bazı eleştiriler yaptı.

Sarıyer Belediyesi İmar Müdürü Mahmut Ali Kaya vefat etti!

Kovdi-19 sebebiyle bir süredir tedavi gören Sarıyer Belediyesi İmar Müdürü Mahmut Ali Kaya, hayatını kaybetti.

Hazal Kaya kiracılıktan yine kurtulamadı!

Geçen yıl Şubat'ta Ali Atay ile evlenen ünlü oyuncu Hazal Kaya, yine kiracılıktan kurtulamadı...

Ali Kaya kim Haberi

Ali Kaya kim

İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu ile ilgili yeni düzenlemeler yapıldığını dile getiren  Kaya Safet Yönetim Kurulu Üyesi Ali Kaya, “Farklı bir uzmanlık alanı olan  yüksekte çalışmanın koşullarını ayrıca düzenleyen bir yönetmeliğe acil ihtiyaç var” dedi.


Türkiye’de her yıl inşaat, telekomünikasyon ve enerji başta olmak üzere, yüksekte  çalışmanın yaygın olduğu sektörlerde iş kazalarınınmeydana geldiğini belirten Ali Kaya,  “Son beş yılın iş kazası istatistiklerine baktığımızda her yıl ortalama 1400 kişi hayatını kaybediyor. Bu ölümlerin neredeyse yarısı yüksekten düşme sonucu gerçekleşiyor. Ülkemizde yüksekte çalışmayla ilgili yönetmeliğin çıkarılması, yüksekten düşme sonucu  gerçekleşen kazaların azalmasını sağlayacaktır” dedi.


Ali Kaya, “Yapı İşyerlerinde İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetmeliği’ne göre; seviye farkı bulunan ve düşme sonucu yaralanma ihtimalinin oluşabileceği her türlü alanda çalışma, yüksekte çalışmadır.İş Sağlığı ve Güvenliği Ajansı...