29 / 04 / 2024

Alkole gelen zam sonrası lokantalarda yeni dönem! Duyanlar inanmıyor!

Alkole gelen zam sonrası lokantalarda yeni dönem! Duyanlar inanmıyor!

Geçen hafta alkollü içeceklere yapılan zam sonrası İstanbul'daki bazı lokantalar sadece meze ve alkollü içecek siparişi vermek isteyenlere servis açmamaya başladı. Yemeği zorunlu hale getiren bu yeni uygulama ise müşterilerin tepkisini çekiyor.



Artan menü fiyatları sonrası tüketici davranışlarında görülen bir takım değişikliklerden sonra şimdi de işletme davranışlarında bir takım değişiklikler yaşanıyor.

İstanbul’daki bazı lokantalar marketlerden sonra fiyat sabitleme çağrısına uyduklarını duyururken, bazıları ise büyük tepki çeken yeni uygulamalara geçti.

Alkole gelen zam sonrası lokantalarda yeni dönem! Duyanlar inanmıyor!

Özellikle İstanbul Kadıköy'ün en işlek sokaklarından biri olan Güneşli Bahçe'de bazı lokantalar sadece meze ve alkollü içecek sipariş vermek isteyenlere servis açmamaya başladı.

İşte detaylar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön