Altın & Dolar

Alman bankasından yeni altın tahmini! Yatırımcılar hazır olun! Sene sonunda altın tam bu kadar olacak!

Dev Alman Bankası Commerzbank'tan yeni altın tahmini geldi. Banka, 2024 sonu için ons altın fiyatı tahminini açıkladı. Altın fiyatları düşecek mi, yükselecek mi? Altın yatırımcıları hazır olun, altın fiyatı tam bu kadar olacak.

Gram altın haftanın son işlem gününde yeni rekoruna imza attı. Altın fiyatlarındaki yükseliş yatırımcıları heyecanlandırırken, bir tarafından da yatırımcılar ''altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi?'' sorusunun yanıtını merak ediyor. Bu kapsamda ekonomistlerin ve bankalardan gelecek altın tahmin ve yorumlarını araştırıyor. Son dakika Almanya merkezli Commerzbank'tan yeni altın tahmini geldi. Banka, 2024 sonu için ons altının geleceği seviyeyi açıkladı. 

SENE SONUNDA ALTIN NE KADAR OLACAK? 

Commerzbank'dan sene sonu için  altın tahmini geldi. Commerzbank 2024 yıl sonu için ons altın fiyatı tahminini 2 bin 500 dolara yükseltti. Commerzbank, ons altın fiyatının 2025 ortasında kadar 2 bin 600 dolar seviyesine yükselmesini bekliyor. 

Analistlere göre; güçlü gelen perakende satışlar ile işsizlik maaşı başvurularındaki düşüşün ardından ABD Merkez Bankasının (Fed) eylül ayında 25 baz puanlık faiz indirimine gitme olasılığının 50 baz puanlık faiz indirimine gitme ihtimalinin önüne geçtiği belirtiliyor. Bu gelişmelerin altın piyasası üzerinde etkili olması bekleniyor.

Verilerden sonra ABD ekonomisindeki resesyon korkularının hafiflediğini aktaran analistler, bu durumun risk iştahını artırdığını açıkladı. 

16 AĞUSTOS 2024 ALTIN FİYATLARI! ALTIN ALIŞ-SATIŞ FİYATI GÜNCEL! KAPALIÇARŞI ALTIN FİYATLARI SON DAKİKA! 

Bugün ons altın fiyatı 2474 dolara yükseldi. Altın alıp satmak isteyenler güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Altın alıp satmak isteyen yatırımcılar ''altın fiyatları bugün ne kadar? Gram altın kaç lira? Çeyrek altın fiyatı kaç TL?'' sorularının yanıtlarını araştırıyor. Gram altın bugün 2 bin 719 liradan işlem görüyor. Aynı dakikalarda  Kapalıçarşı Çeyrek altın fiyatı bugün 4 bin 436 lira, yarım altın 8 bin 865 lira, tam altın fiyatı 17 bin 677 lira, ata altın fiyatı 18 bin 138 liradan satışa sunuluyor. 

Gram altının yıl sonunda geleceği rakam resmen açıklandı! İslam Memiş son kez açıkladı! Tüm bildiklerinizi unutun!

Gram altın rekor kırdı! Altında yükseliş devam ediyor! 16 Ağustos 2024 Cuma altın alış-satış tablosu!

Yastık altındaki altınlar kabardıkça kabardı! Gram altın fırladı, çeyrek altın uçtu! 15 Ağustos 2024 altın fiyatları!