07 / 05 / 2024

Altcoin yatırımcıları dikkat! Kâhin uyardı... Sert düşüş olabilir!

Altcoin yatırımcıları dikkat! Kâhin uyardı... Sert düşüş olabilir!

Popüler kripto para analistine göre, Cardano (ADA) ve diğer iki Ethereum rakibi altcoin projesinin gelecek günlerde düşeceğini öngörüyor.



Trader, “ADA için ana desteğin altıncı dokunuşu. [Charles Hoskinson] bunun hakkında ne düşünüyorsun? Daha ne kadar düşecek?” ifadelerini kullandı. Teknik analizde, desteğin birden çok kez vurulması, fiyat düzeyinde talebin potansiyel tükenmesini gösterdiği için düşüş sinyali olarak kabul ediliyor. Aylık zaman çerçevesine bakıldığında Capo, Cardano’nun beş dalgalı yükseliş trendini büyük olasılıkla tamamladığını ve ufukta bir düşüş eğiliminin olduğunu öne sürüyor. Analidt soruyor: “Bu konuyu kimse konuşmayacak mı?”

Altcoin yatırımcıları dikkat! Kâhin uyardı... Sert düşüş olabilir!

İşte altkoin hakkında uyarılar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön